Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65 проблема з відео

P_A_T_T_R_O_N

Новачок
Учасник

Репутація:

04.06.25
3
1
3
🎮
Radiomaster Boxer M2
🥽
SKY04O PRO
🛸
AIr 65 pro, 75 pro
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Всім бажаю здоров'я, така ситуація після падіння з'явилася така рябь.
Підкажіть в чому може бути проблема.

Screenshot_2025-06-08-20-14-47-39_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.jpg

Не зрозуміло, що таке фото з відео.
Це є і в записі DVR, і в польоті в окулярах, чи тільки в чомусь одному?

Але однаково, якщо почалося після падіння, то зремонтувати самому вийде тільки якщо це пошкоджена антена.

Не зрозуміло, що таке фото з відео.
Це є і в записі DVR, і в польоті в окулярах, чи тільки в чомусь одному?

Але однаково, якщо почалося після падіння, то зремонтувати самому вийде тільки якщо це пошкоджена антена.
vproНе коректно написав, так є в записі DVR, та в окулярах при польоті.

дроти від камери подивись, може один якийсь трохі відірвався і коротить, або просто коннект слабий, я на 75 аірі, вже рази 3 камеру перепаював

В Air 65 взагалі камера на роз'ємі, якщо я не помиляюсь. В мене на Meteor 65 pro він інколи відходив і було щось подібне з відео.

В Air 65 взагалі камера на роз'ємі, якщо я не помиляюсь. В мене на Meteor 65 pro він інколи відходив і було щось подібне з відео.
Dmytro77Добре знати, що таке буває. Бо я стикався тільки із сірим екраном, але в мене всюди АІО від happymodel і там роз'єми не такі маленькі

Добре знати, що таке буває. Бо я стикався тільки із сірим екраном, але в мене всюди АІО від happymodel і там роз'єми не такі маленькі
vproІ в чому була у вас причина сірого екрану? Бо в мене періодично таке трапляється, вирішується відʼєднанням та приєднанням акумулятору до дрону.

І в чому була у вас причина сірого екрану? Бо в мене періодично таке трапляється, вирішується відʼєднанням та приєднанням акумулятору до дрону.
Dmytro77Якщо він постійно - то щось із підключенням камери або самою камерою. А якщо деколи, то напевно щось із камерою. У мене є одна, яка вмикається через раз, тому кожну батарейку крім першої треба підключати двічі. Виглядає як щось із конденсаторами на камері, але той дрон шансів загубити через це нема, тому буде так.

Вітаю! Прошу допомоги з пошуком проблеми, вожливо у когось подібне виникало.
Спостерігається нестабільна робота відео: періодично зникає OSD, екран може засипатися символами, іноді відео повністю зникає (спочатку були незначні перебої, але з часом вони почастішали, та літати стало неможливо)

Вкладення

• Знімок екрана 2025-07-27 175414.png
    Знімок екрана 2025-07-27 175414.png
    390.3 КБ · Перегляди: 10
  • Знімок екрана 2025-07-27 175329.png
    Знімок екрана 2025-07-27 175329.png
    229.9 КБ · Перегляди: 7
  • Знімок екрана 2025-07-27 175119.png
    Знімок екрана 2025-07-27 175119.png
    396.7 КБ · Перегляди: 7
  • Знімок екрана 2025-07-27 175052.png
    Знімок екрана 2025-07-27 175052.png
    448.7 КБ · Перегляди: 10
Вітаю! Прошу допомоги з пошуком проблеми, вожливо у когось подібне виникало.
Спостерігається нестабільна робота відео: періодично зникає OSD, екран може засипатися символами, іноді відео повністю зникає (спочатку були незначні перебої, але з часом вони почастішали, та літати стало неможливо)
omgQWESTЦе не схоже на програмну проблему, вам потрібен ремонт

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
47
Назад
Зверху