Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Air 65

Air 65 2024

Не має прав доступу, щоб купити (95.00 $)

Akceptor

Експерт
Команда форуму

Репутація:

За підтримку ЗСУ! За підтримку Спілки!
28.07.24
478
585
93
🎮
Boxer Max, Jumper T-Pro v2
🥽
04x
🛸
всіляке
Air 65 - Нова лінійка вупів від BetaFPV
photo_2024-08-05_19-55-32.jpg
Meteor 65 Pro Air 65 Mobula 6 (2024)

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Але мушу попередити, що частина із цих модифікацій сильно зменшує надійність.

Взагалі деколи бувають думки взяти ще один вуп саме для таких експериментів.

Ще отаке відео з оглядом і рекомендаціями з налаштування

Ще отаке відео з оглядом і рекомендаціями з налаштування
Akceptor
Це хороше відео і далі від нього буде ще цікавіше.
Є два моменти, які я звідси би не брав - я поки не буду ставити Bluejay 0.21, тому що вони зараз люблять наробити багів, 0.20 взагалі палила деякі ESC. Із 0.16 нема проблем, причин оновлятися поки не бачу.
І 96kHz PWM я теж не використовую, із гіршим гальмуванням моторів важче робити будь-що, де треба перевертатися.

Це хороше відео і далі від нього буде ще цікавіше.
Є два моменти, які я звідси би не брав - я поки не буду ставити Bluejay 0.21, тому що вони зараз люблять наробити багів, 0.20 взагалі палила деякі ESC. Із 0.16 нема проблем, причин оновлятися поки не бачу.
І 96kHz PWM я теж не використовую, із гіршим гальмуванням моторів важче робити будь-що, де треба перевертатися.
vproА чому саме 16? Там ще 19 є і 17 наче

Питання: Штатний приймач BetaFPV ELRS Lite 2.4G можливо замінити на TBS Crossfire Nano? (причина пульт Tango2) Версію з TBS не разглядаю, дорожча, а в наявності є лишній Nano.

Питання: Штатний приймач BetaFPV ELRS Lite 2.4G можливо замінити на TBS Crossfire Nano? (причина пульт Tango2) Версію з TBS не разглядаю, дорожча, а в наявності є лишній Nano.
VitaliiТак, але там антена велика додасть ваги і треба буде погратися, щоб закріпити її

Тестую новенький Air 65 freestail версію і виявив незрозумілу річ. Доторкнувся до кончику антени, а вона гаряча як кип'яток...
Це проблема? Якщо так, то як вирішити?Також відчуваю як не кретично, але грієтся плата камери...

Тестую новенький Air 65 freestail версію і виявив незрозумілу річ. Доторкнувся до кончику антени, а вона гаряча як кип'яток...
Це проблема? Якщо так, то як вирішити?Також відчуваю як не кретично, але грієтся плата камери...
MagshifterПоставити потужність VTX на 25 і перейти на R8 канал. В сторону R1 він видає сильно більше ніж 25. (З огляду Кріса Россера)
Більше нічого зробити не вийде.

Переглянути попередні відповіді...
Поставити потужність VTX на 25 і перейти на R8 канал. В сторону R1 він видає сильно більше ніж 25. (З огляду Кріса Россера)
Більше нічого зробити не вийде.
vproЦе у всіх Air така болячка?

За нові 5в1 ще нічого не знаю
vproЄ можливість іншу антену спробувати ? Якщо така висока температура, то щось згорить чи почне плавиться. Може характеристики пртйому/передачі погіршаться, чи почне тупити залізо.... Вся електроніка має робочу і критичну температуру - я би почав шукати специфікації заліза (чипів, процесорів,...)

MagshifterТеорія така - коли поганий контакт, чи ізоляція втрачається ел енергія, і вона трансформується у тепло. (Наче погано воткнута ел вілка в розетку і гріється)

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Добрий день, не знав, куди написати, тому вирішив у цю гілку. У мене AIR 65, кут камери змінив кустарним способом за допомогою стяжки, як було показано в одній із гілок форуму, але зараз зіткнувся з такою проблемою: при додаванні газу дрон тягне вліво, причому досить сильно. Раніше такого не було. Через Betaflight відкалібрував, але нічого не змінилося. Колись бачив на YouTube відео, як за допомогою пульта і деяких маніпуляцій зі стіками можна було трохи підкоригувати цю калібровку. Можливо, хтось знає, як це правильно називається, або стикався з подібною проблемою? Заздалегідь дякую.

Добрий день, не знав, куди написати, тому вирішив у цю гілку. У мене AIR 65, кут камери змінив кустарним способом за допомогою стяжки, як було показано в одній із гілок форуму, але зараз зіткнувся з такою проблемою: при додаванні газу дрон тягне вліво, причому досить сильно. Раніше такого не було. Через Betaflight відкалібрував, але нічого не змінилося. Колись бачив на YouTube відео, як за допомогою пульта і деяких маніпуляцій зі стіками можна було трохи підкоригувати цю калібровку. Можливо, хтось знає, як це правильно називається, або стикався з подібною проблемою? Заздалегідь дякую.
Laptev 1727438255686.png
якщо я вірно зрозумів, то оцей спробуй

LaptevА не пам'ятаєш, проблема з'вилася після крашу?
Я так розумію що стяжка не дає міцного скріплення і канопа по суті бовтається, може через це щось пошкодилось чи дротик десь відійшов що потягнуло за собою проблему.

А не пам'ятаєш, проблема з'вилася після крашу?
Я так розумію що стяжка не дає міцного скріплення і канопа по суті бовтається, може через це щось пошкодилось чи дротик десь відійшов що потягнуло за собою проблему.
MagshifterТак, з'явилося після крашу, але інших варіантів поки не бачу — потрібно вчитися літати.

Думаю ця інформація зайвою тут точно не буде. У кого air65 зі стандартною канопою, подивіться чи не чіпляється вона за кріплення антени. Якщо так - обов'язково обріжте собі ту частину, бо це небезпечно відривом антени і навіть відривом роз'єму. Полагодити таке вдома зможуть далеко не всі, тому краще перестрахуватися. На фото вже обрізана

Вкладення

• PXL_20240927_142617781~2.jpg
    PXL_20240927_142617781~2.jpg
    1 MБ · Перегляди: 149
Думаю ця інформація зайвою тут точно не буде. У кого air65 зі стандартною канопою, подивіться чи не чіпляється вона за кріплення антени. Якщо так - обов'язково обріжте собі ту частину, бо це небезпечно відривом антени і навіть відривом роз'єму. Полагодити таке вдома зможуть далеко не всі, тому краще перестрахуватися. На фото вже обрізана
fpverumха, на 75 вона вже відрізана, я ще думав, що це брак і з продавця пару баксів хотів взяти за це :LOL:

Так, деякі китайці вже почали самостійно обрізати, але в мене з 3 каноп всі цілі, тому варто перевірити
fpverumзапасна ціла, а встановлена вже обрізана, я тому й подумав, що то брак, бо вони різні

fpverumВирішив перевірити на своєму. Так і є. Антена взагалі не знаю як держалася. Можливо після сьогоднішніх падінь злетіла. Добре що роз'єм на місці. Обрізав канопу. Встановив на місце. Тепер гуд. Дякую за пораду

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
46
Назад
Зверху