Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Альтернативна ЛРСка.

Olexandr95

Новачок
Учасник

Репутація:

26.03.25
4
3
3
🎮
x9r
🥽
cobra
🛸
xl8
Вітаю,шановні.Мені подобається літати на кваде.До війни літав на 7,8 " за допомогою qczec lrs 868 ,433. Зараз ,трошки,почав знайомитися з елрс,та не можу звикнути до "не біндиться",якесь різноманіття прошивок,гріється передавач,telemetry lost...У мене такого не було.Ну не заходить мені кодування ,правка кастомних прошивок ,особливо у польових умовах.Я звик міняти частоту та ширину спектру ,оперативно,міняти потужність тумблером.
І ось мені спало на думку розібрати старі модулі lora 433 ,змалювати,дещо покращити,зробити нову плату,та на всі наявні діапазони зробити ЛРСку (150мгц,433мгц,490мгц).Я знайшов відповідні модулі на ці частоти по spi.Що скажете?

Робіть, удачі :)
Що ще сказати...
PS
Все біндиться, якщо на приймач і передавач задати правильні однакові параметри. Переважна більшість проблем з "не біндиться" у новачків через те, що вони пробують забіндити пульт 2.4 до примача 900, або використовують різні налаштування ширини каналів, або ще якусь штуку. qczec lrs 868 до 433 теж не "забіндиться"

• Like
Реакції: vpro
Доброго дня.Зробив простіше.На борту stm8.Прошивка qlrs2.1 встановлюється.Змалював схему Е32-433.

Вкладення

• 1743949293311.jpg
    1743949293311.jpg
    1 008.5 КБ · Перегляди: 9
А які переваги qlrs над варіаціями elrs?
AkceptorВітаю.Спробую дати відповідь на це питання з позиції пілота .
1.Конфігуратор ELRS для віндовс 8.10.11 .А у мене гарний DELL з W7.
2."варіації elrs" .відкритий код ускладнює вібір необхідної конфігурації як для заліза,так і софта.
QLRS має один конфігуратор та прошивку на всі модулі (або це приймач,або передавач).Гнучкість налаштування дозволяє встановлювати частоти та ширину частот від 150 мгц.
3. Простіше по залізу (має stm8,та радіочастотний модуль 1278,1276).
4.Враховуючи повну сумісність (тільки прошивка модуля візначає -це приймач (slave,air),або передавач (master,GS),можлива телеметрія з борта 1вт,2вт.Також гарно працює з OpenIpc.
5.Частота оновлення ....15 або 21 гц.Дискусійне питання.
Це для початку.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху