Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Apex HD

Apex HD Flymod Edition

Не має прав доступу, щоб купити (28.10 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Apex HD - Якісна карбонова рама APEX HD для квадрокоптерів різних розмірів

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Малюнку нижче нема. А мені, і не тільки мені останній раз приїхала вже без трьох отворів, тому доводиться просто пропи прикладати і так перевіряти.

Ще варто уточнити, що це просто якісна підробка рами ImpulseRC Apex.

Малюнку нижче нема. А мені, і не тільки мені останній раз приїхала вже без трьох отворів, тому доводиться просто пропи прикладати і так перевіряти.

Ще варто уточнити, що це просто якісна підробка рами ImpulseRC Apex.
vproЯкого малюнку, не зрозумів, друже? Якщо ти про свою фоточку з отворами, то буде супер якщо додаш, щоб знати траблу

Якого малюнку, не зрозумів, друже? Якщо ти про свою фоточку з отворами, то буде супер якщо додаш, щоб знати траблу
Magshifter
Будь ласка, зверніть увагу на правильне складання балок на рамах 5 (224 мм) та 7 (295 мм) дюймів, як показано на малюнку нижче

Мабуть рама класна, але я намучився з нею. Туди нічого не влазить з нормального. Поставив GEPRC MATEN 5.8G 2.5W і місця під конденсатор не залишилось. Довелося перевертати FC до камери задом щоб поставити конденсатор. Потім потягнуло за собою вивід силових кабелів зпереду і т.д.
А от рама Mark IV v2 то одне задоволення при збірці. Місце ще й залишається і обдув нормальний.

Мабуть рама класна, але я намучився з нею. Туди нічого не влазить з нормального. Поставив GEPRC MATEN 5.8G 2.5W і місця під конденсатор не залишилось. Довелося перевертати FC до камери задом щоб поставити конденсатор. Потім потягнуло за собою вивід силових кабелів зпереду і т.д.
А от рама Mark IV v2 то одне задоволення при збірці. Місце ще й залишається і обдув нормальний.
PhoenixApex - це крута рама із серйозним цінником і вдалою конструкцією, а ви ставите їй у мінус те, що не влазять VTX'и із потужністю яка є незаконною можливо у кожній країні світу?

Усім доброго дня. Якщо гілка ще жива, хотів би спитати у власників і знавців даної рами. Маю власний дрон розбитий на марк4(сімка), а також маю нову раму apex hd 9. Звідси питання, чи можливо замовити просто промені на apex hd5, щоб переробити ту раму дев'ятку в п'ятірку, і всі мв
ої елементи посадити в ту п'ятірку? Чи сумісні інші компоненти рами апекс? Чи це в китайській інструкції елементи називаються однаково не дивлячись на розміри, в в реальності плейти і кришки відрізняються?

Усім доброго дня. Якщо гілка ще жива, хотів би спитати у власників і знавців даної рами. Маю власний дрон розбитий на марк4(сімка), а також маю нову раму apex hd 9. Звідси питання, чи можливо замовити просто промені на apex hd5, щоб переробити ту раму дев'ятку в п'ятірку, і всі мв
ої елементи посадити в ту п'ятірку? Чи сумісні інші компоненти рами апекс? Чи це в китайській інструкції елементи називаються однаково не дивлячись на розміри, в в реальності плейти і кришки відрізняються?
deffonДумаю що монтажні отвори різні, і якщо можливо щось зліпити, то шляхом створення нових отворів

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху