Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Aquila16 чи працює зі Skyzone?

леха

Просунутий
Учасник

Репутація:

07.05.25
23
2
3
🎮
Radiomaster TX12
🥽
Cobra
Хочу придбати перший дрон.
В наявності пульт Radiomaster TX12
та окуляри Skyzone 03S
Наче повино біндитись з пультом, а за окуляри не знаю

Пульт повинен бути з elrs 2.4 . З окулярами проблем не повинно бути , звичайний аналоговий сигнал. Знаходиш канал ( або виставляєш самостійно в бетці) і радість тобі у польоті

Пульт повинен бути з elrs 2.4 . З окулярами проблем не повинно бути , звичайний аналоговий сигнал. Знаходиш канал ( або виставляєш самостійно в бетці) і радість тобі у польоті
DieselПрацює. Із шоломом і окулярами скайзоне якщо частота 5.8 перевірено

А ви в курсі, що це досить поганий дрон?
Як перший може і піде, але тільки у випадку, якщо ви гроші на нього готові викинути, бо вже за пару тижнів він вас обмежуватиме і захочеться щось нормальне і сучасне

А ви в курсі, що це досить поганий дрон?
Як перший може і піде, але тільки у випадку, якщо ви гроші на нього готові викинути, бо вже за пару тижнів він вас обмежуватиме і захочеться щось нормальне і сучасне
vproЗупинився на метеор 75 про, але час польоту вважаю замалим для польотів

Зупинився на метеор 75 про, але час польоту вважаю замалим для польотів
лехаКому що. Я от ввжажаю, що більше 3хв концентруватися важко, а батарейки, які дають відчутно більше ніж 3хв - це зайва вага.

А хіба Аквіла продається без комплекту? Там же говнопульт та недоокуляри наче у наборі.

• Like
Реакції: vpro
Користувався таким набором. Дрон дійсно невдалий, на дворі то взагалі його бовтає і трясе. Шолом мені норм. Ну пультик то любителя. Я на тх12 біндив і літав. Бувало дрон в польоті відсікає і падає. Камера то жах. На метеорі 75 в рази краще. Єдине що на аквілі 16 це міцна рама і літає приблизно 8хв. З набору пульт до компа на симулятор підходить. Як би всі нюанси згадав. Загалом не раджу

Користувався таким набором. Дрон дійсно невдалий, на дворі то взагалі його бовтає і трясе. Шолом мені норм. Ну пультик то любителя. Я на тх12 біндив і літав. Бувало дрон в польоті відсікає і падає. Камера то жах. На метеорі 75 в рази краще. Єдине що на аквілі 16 це міцна рама і літає приблизно 8хв. З набору пульт до компа на симулятор підходить. Як би всі нюанси згадав. Загалом не раджу
KostyaБувало дрон в польоті відсікає і падає

Подібні нарікання були і у власників Cetus X. У польоті дрон просто анбіндиться і втрачає керування, причому з незрозумілих причин. Була версія що наче відпадає GPS, після чого контролер сходить з розуму або у цілях безпеки роняє дрон там де він був.

У Аквіли 16 gps нема. Там є оптичний датчик і один незрозумілий режим польоту де він тримає висоту. У мене їх три були і всі 3 по різному себе поводили. Буває при падінях відходять штекери і відсікає то камеру то мотор.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху