Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

BambuLab - кращий бренд по 3д принтерам?!

NAukovec

Майстер
Активний

Репутація:

16.08.24
404
244
43
🎮
Boxer
🥽
Cobra X
🛸
Meteor 85
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Bambu Lab A1 – новий високошвидкісний FDM принтер
Bambu Lab A1 Mini - інноваційний 3д принтер із широким функціоналом за бюджетну ціну.
Bambu Lab X1 Carbon — це 3D принтер абсолютно нового покоління

В мене у кого э такие принтер - просто піщать від задоволення)

Не розумію, в чому сенс цього посту. Ще й болгарською

Та і я рукам його не тримав, тільки бачив та чув відгуки.. ось і мало інфи.. є щось доповнити - доповнь..

ВАЖАЄТЬСЯ дуже прогресивним принтером... У нього тільки калібровка чого стоіть. Хочешь докину відео тестів, як іми друкують підчепленними на нитку?

Підкажіть будь ласка чи можу я на A1 mini друкувати ABS-філаментом? Бо в налаштуваннях його немає і в інтсрукції пишуть, що він чомусь не рекомендований для друку. І якщо друкувати, то який профіль філаменту обирати?

Переглянути попередні відповіді...
Підкажіть будь ласка чи можу я на A1 mini друкувати ABS-філаментом? Бо в налаштуваннях його немає і в інтсрукції пишуть, що він чомусь не рекомендований для друку. І якщо друкувати, то який профіль філаменту обирати?
markeyдоброго дня, ну я прям не спеціаліст по бамбу бо в мене немає))). але друкувати АБС вміє майже все що 3д друкує. якось так. АЛЕ АБС - то є не дуже корисно. навіть ШКІДЛИВЕ(... тому не рекомендують.. Я ТАК ДУМАЮ..

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
markeyДля АБС пластику відкриті принтери не підходять через особливості температурних режимів і дуже великої чутливості до будь яких рухів холодного повітря - має високий коефіцієнт усадки і через це деталь буде деформуватися і відходити від столу. Чи робити якесь "укриття" для принтера таким чином робити імпровізовану закриту камеру. Сам по собі пластик просто агінь - міцність при дотриманні температурних режимів, відносна простота при друці відносно того ж PETG. Але в закритих приміщеннях, без вентиляції друкувати шкідливо для здоровья оскільки цей пластик виділяє канцероген. В теплу пору року, при повність відкритих вікнах в квартирі друкувати можна.

markeyсам маю А1 можу сказати можна але, бажано мати короб та не мати протягів також не раджу брати АБС+ будете мати багато проблем з налаштуванням візьміть простий АБС

Можна щось не складне, не високе. Температура стола має бути 100-110 градусів, сопла 220-245. Якщо будуть високі вертикальні стінки - їх скоріш за все "закрутить" ефектом стягування пластику під час застигання. Щоб зменшити цей ефект рекомендую мати термокамеру й під час друку тримати температуру середовища 45-60 градусів.

В мене може трохи для вас дивне питання, а в чому прикол обирати певні моделі? Можна ж самому скласти нормальний апарат ще й будете мати уявлення що до чого. (готових рішень в руках не тримав, маю 2 складені, тому і питаю)

• Haha
Реакції: vpro
В мене може трохи для вас дивне питання, а в чому прикол обирати певні моделі? Можна ж самому скласти нормальний апарат ще й будете мати уявлення що до чого. (готових рішень в руках не тримав, маю 2 складені, тому і питаю)
emptysourceГотове рішення для більшості яке безпроблемно працює з коробки (певний час) та ще й з низьким рівнем входу.

Готове рішення для більшості яке безпроблемно працює з коробки (певний час) та ще й з низьким рівнем входу.
LolXDТоді інше питання, які можуть бути проблеми у вже готовому складеному, налаштованому(а може ще й сертифікованому) принтері?))
Імхо, в таких умовах там пофіг який брати, воно все працює))))))
Ні ну дивно якщо ти береш принтер готовий, а він вже з проблемою) я реально не можу збагнути всього)))

Тоді інше питання, які можуть бути проблеми у вже готовому складеному, налаштованому(а може ще й сертифікованому) принтері?))
Імхо, в таких умовах там пофіг який брати, воно все працює))))))
Ні ну дивно якщо ти береш принтер готовий, а він вже з проблемою) я реально не можу збагнути всього)))
emptysourceВізьмемо короткий та міфічний проміжок часу: спочатку у більшості були Ендери. Бабу запропонували варіант, де частина танців навколо Ендера автоматизовані. Після чого інші виробники почали копіювати рішення Бамбу і ми маємо поточний стан.
Та й маркетингова частина. Різні блохери (а-ля "різьбовий вал") та інші популяризують. Також в ДА пропіхують.

В цьому ж напрямку чому популярний Fusion, а не Onshape, Solid Edge або навіть студентські версії Inventor, NX, CREO Parametric? Бо подається як просте, комплексне та безкоштовне плюс приправлене рекламою.

Хто має час, кошти та натхнення - збирає/модернізую своє. Хто ні - перше відео на YouTube "Який принтер обрати".

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху