Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Батарея до Meteor 75 pro

У мене на Лава 550 вистачало на 7 хв поки були нові

дуже швидко втрачають ємність...
в мене ніяк не дожили до 50 обіцяних циклів.
Phoenixпідтверджую, сині BetaFPV живуть значно довше, хоча спочатку показують трохи менший час польоту. Думаю що їх треба обов'язково розряджати до 3.85 вольт для зберігання між польотами, я цього не робив

підтверджую, сині BetaFPV живуть значно довше, хоча спочатку показують трохи менший час польоту. Думаю що їх треба обов'язково розряджати до 3.85 вольт для зберігання між польотами, я цього не робив
a1xТак, обов'язково розряджати. На них це написано. Але навіть при розряджані до 3.85 це по факту розхідний матеріал і чекати багато від них не варто. Хочу спробувати зелені, наче непогані відгуки.

• Like
Реакції: a1x
Як що руки з правильного місця, то раджу звернути увагу на електронки одноразки. там 500-1000ма\год акуми, деякі підходять штатно , для деякіх кріплення ну і роз'єми звісно.

Як що руки з правильного місця, то раджу звернути увагу на електронки одноразки. там 500-1000ма\год акуми, деякі підходять штатно , для деякіх кріплення ну і роз'єми звісно.
allex.seподробніше можна?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху