Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Phoenixпідтверджую, сині BetaFPV живуть значно довше, хоча спочатку показують трохи менший час польоту. Думаю що їх треба обов'язково розряджати до 3.85 вольт для зберігання між польотами, я цього не робив
підтверджую, сині BetaFPV живуть значно довше, хоча спочатку показують трохи менший час польоту. Думаю що їх треба обов'язково розряджати до 3.85 вольт для зберігання між польотами, я цього не робив
a1xТак, обов'язково розряджати. На них це написано. Але навіть при розряджані до 3.85 це по факту розхідний матеріал і чекати багато від них не варто. Хочу спробувати зелені, наче непогані відгуки.
Як що руки з правильного місця, то раджу звернути увагу на електронки одноразки. там 500-1000ма\год акуми, деякі підходять штатно , для деякіх кріплення ну і роз'єми звісно.
Як що руки з правильного місця, то раджу звернути увагу на електронки одноразки. там 500-1000ма\год акуми, деякі підходять штатно , для деякіх кріплення ну і роз'єми звісно.
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.