Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

BetaFPV Air65 постійно зносить в сторону

Влад

Новачок
Учасник

Репутація:

09.11.24
2
0
1
Доброго дня, друзі!

Маю наступний конфіг: Air65 в базових налаштуваннях + пульт Radiomaster TX12. AIR mode вимкнув. Під час взльоту і польоту дрон постійно зносить сторону, наче його щось переважує на одну сторону. Не можу зрозуміти що. Буду дуже вдячний якщо підкажете. Якщо потрібно більше деталей по налаштуванню - дайте знати.

Рішення
По залізу:
- перевірте в Betaflight графіки акселерометра і гіроскопа
- візуально ключі на польотнику гляньте
- мотори почистити, можливо десь тертя лишнє з'явилося
По-софту:
- в Betaflight можна десь зміщення кута задати (точно не пам'ятаю - як буду біля компа, то гляну)
- тример на апаратурі могли задіти, то якраз буде постійне зміщення по певній осі
По залізу:
- перевірте в Betaflight графіки акселерометра і гіроскопа
- візуально ключі на польотнику гляньте
- мотори почистити, можливо десь тертя лишнє з'явилося
По-софту:
- в Betaflight можна десь зміщення кута задати (точно не пам'ятаю - як буду біля компа, то гляну)
- тример на апаратурі могли задіти, то якраз буде постійне зміщення по певній осі

Теж таке було. І комплект у мене такий самий. Наклацав кнопки TRIM не знаючи що це і для чого)))

Дякую за відповідь. Тут трошки комбо: і трімер один і калібровка в Betaflight. Уже набагато краще і навіть літав. Але все одно трошки мізерно тяне але буду уже сам розбиратись чому.

Ще питання дурне. Я так зрозумів що кут камери зменшити не можна ніяк через канопу...

Дякую за відповідь. Тут трошки комбо: і трімер один і калібровка в Betaflight. Уже набагато краще і навіть літав. Але все одно трошки мізерно тяне але буду уже сам розбиратись чому.

Ще питання дурне. Я так зрозумів що кут камери зменшити не можна ніяк через канопу...
Влад

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Я завжди для нового дрона створюю нову модель і тримерами просто калібру до того моменту поки після підняття throttle він майже зависає. 1000022689.jpg

Я завжди для нового дрона створюю нову модель і тримерами просто калібру до того моменту поки після підняття throttle він майже зависає. 1000022689.jpg
VoronaFPVЦікавий спосіб)
Але мені здається, що тоді дрон не можна буде спустити по висоті швидко, бо він завжди буде давати тягу трішки меншу за свою масу. Тому прийнятність такого залежить від стилю польотів.
Я собі особисто для польотів на мультикоптерах тримери взагалі вимикаю. Зараз потрохи розбираюся з крилами, то там тримери дуже потрібні.

Переглянути попередні відповіді...
Цікавий спосіб)
Але мені здається, що тоді дрон не можна буде спустити по висоті швидко, бо він завжди буде давати тягу трішки меншу за свою масу. Тому прийнятність такого залежить від стилю польотів.
Я собі особисто для польотів на мультикоптерах тримери взагалі вимикаю. Зараз потрохи розбираюся з крилами, то там тримери дуже потрібні.
elektroNIKМоже ви і праві, але чесно кажучи не помічав якихось великих змін. Ну то може досвід просто різний😁 Але я врахую це. Дякую.

Цікавий спосіб)
elektroNIKАле я по висоті ніколи ще не чепав тримати. Тротл можна і руками тримати. Тільки у бік або вперед якщо зносить.

Але я по висоті ніколи ще не чепав тримати. Тротл можна і руками тримати. Тільки у бік або вперед якщо зносить.
VoronaFPVАга, зрозуміло. То просто по вашому повідомленні складається враження, що ви саме тротл тримером піднімаєте, щоб дрон зависав на мінімумі :)

VoronaFPVЖахлива ідея. Можливість скинути газ на мінімум дуже важлива

На мою думку тримувати (як і налаштовувати криві) для коптерів на апаратурі не варто. Бо можливо тримувати сам дрон: в режимі стабілізації перевести стік тяги в крайнє верхнє положення, а стік крену/тангажу відводити в крайнє положення яке протилежне напряму зміщення дрону на короткий проміжок часу. Складність в тому, що політний контролер вупа може не подавати звукові сигнали під час зміни значення триму.

Ну й ідеального позиціонування по X-Y Ви не досягнете.

За це в areyouroo, начебто, має бути відео на YouTube ще з часів коли коптери не були "на хайпі"

На мою думку тримувати (як і налаштовувати криві) для коптерів на апаратурі не варто. Бо можливо тримувати сам дрон: в режимі стабілізації перевести стік тяги в крайнє верхнє положення, а стік крену/тангажу відводити в крайнє положення яке протилежне напряму зміщення дрону на короткий проміжок часу. Складність в тому, що політний контролер вупа може не подавати звукові сигнали під час зміни значення триму.

Ну й ідеального позиціонування по X-Y Ви не досягнете.

За це в areyouroo, начебто, має бути відео на YouTube ще з часів коли коптери не були "на хайпі"
LolXDНе зовсім зрозумів, що ви маєте на увазі. Може є якесь відео?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
2
Перегляди
216
Назад
Зверху