Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

blackview active 8 pro + radiomaster pocket

• Автор теми Автор теми vira
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 12
  • Перегляди Перегляди 2 тис.

vira

Новачок
Учасник

Репутація:

28.08.25
12
13
3
Всім привіт. Є планшет blackview active 8 pro й пульт radiomaster pocket. Теоретично їх можна поєднати кабелем. Але у мене не виходить.
Потрібно використовувати якійсь особливий кабель або іншу схему?

Може власники покета це підтвердять, але є шанси, що ви використовуєте кабель Type-C - Type-C, а деякі пульти таке не підтримують.
Варто спробувати кабель Type-C - Type-A із перехідником.
Я трохи сумніваюсь, що у покета є така проблема, але це одна з ідей.
Інші - просто спробувати інший кабель, а ще переконатися, що ви вибираєте USB Joystick після того, як підключили.

Може власники покета це підтвердять, але є шанси, що ви використовуєте кабель Type-C - Type-C, а деякі пульти таке не підтримують.
Інші - просто спробувати інший кабель, а ще переконатися, що ви вибираєте USB Joystick після того, як підключили.
vproБув Pocket, кабелем USB-C - USB-C чудово працює

vproНа обох пристроях роз'єми usb-c + є додатково otg-перехідник. Я вже во всіх варіантах намагався їх під'єднати, але при підключенні на апаратурі з'являється меню - обираю usb joystick (hid) і дали тиша.
FPVskydive i планшет не бачать контролера.

На обох пристроях роз'єми usb-c + є додатково otg-перехідник. Я вже во всіх варіантах намагався їх під'єднати, але при підключенні на апаратурі з'являється меню - обираю usb joystick (hid) і дали тиша.
FPVskydive i планшет не бачать контролера.
viraСпробуйте обрати режим флешки - теж не бачиться планшетом? Це допоможе трішки локалізувати проблему.

• Like
Реакції: vpro
Про всяк випадок уточню: ви увімкнену апаратуру підключаєте через верхній USB і обираєте режим джойстика?

А по блютузу не простіше? Чи є перепони?

Переглянути попередні відповіді...
Якщо модуль ELRS вбудований, то є)
elektroNIKДрузі, всім дякую. В решті вдалось під'єднати пристрої за допомогою otg-перехідника й кабелю radiomaster, що був в коробці. А потім перезавантажити планшет, щоб воно все запрацювало.
Може комусь буде корисно.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
11
Перегляди
170
Назад
Зверху