Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

• Вітаю, Гість! Будь ласка, при створенні теми Зборів, залиште якомога більше інформації про ваш підрозділ, додайте відео звернення, посилання на вашу групу в телеграм, банку або рахунок збору та будь-яку додаткову інформацію, що допоможе користувачам веріфікувати вас як реальний підрозділ. Це все допоможе вам швидше досягти своєї мети! З вдячністю і повагою Адміністрація форуму. Героям Слава!!!

Captured VT40 і все інше...

Freelancer

Новачок
Учасник

Репутація:

27.01.26
3
2
3
🎮
TX12 MK2
🥽
Skyzone Cobra SD
🛸
KIT_STEPAN (captured VT40)
Усім привіт. Я маю трофейні, знешкоджені ворожі FPV дрони. Здебільшого це VT40/Судний день. При спробі прошити приймач стикнувся з проблемою, що їх RX якоїсь невідомої моделі MC2R4-1 на чіпі ESP8285 та радіомодулі SX1281. З зрозуміло що це діапазон 2,4 ГГц. Але більшість стандартних прошивок з ERLS config. не встають. А, якщо якась прошиває приймач, то з пультом все одно не біндиться. Може хтось мав досвід такої прошивки і може підказати який target обрати. Або хтось створював кастомну прошивку. Хотілося би відправляти назад цей чермет з як можна меншими вкладеннями.

Довелося трохи помучитися, але вийшло "підняти" RX MC2R4-1 (ESP8285 + SX1281) та 9624R (ESP32-C3 + LM1121) від AYZ. Дякую за підказку. Разом до перемоги!

Я так і не зрозумів як можна забіндити цей модуль на мій Radiomaster Boxer, я вже все перепробував але не виходить, скинув через TTL, і залив Happymodel, Namnimno але без результату, буду вдячний за відповідь

Я так і не зрозумів як можна забіндити цей модуль на мій Radiomaster Boxer, я вже все перепробував але не виходить, скинув через TTL, і залив Happymodel, Namnimno але без результату, буду вдячний за відповідь
BismarkVtx.in.ua там є все що прошити цей приймач

BismarkТим більше зверху хтось вже скидав цей сайт

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Прошивайте свій Boxer як і має він прошиватися, зі своєю бінд-фразою. Спробуйте перевірити на інших приймачах якоїсь відомої моделі, з таргетом із ERLS Config. Потім, коли буде бінд в нормальних умовах є, переходьте до підар-приймача.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху