- 02.09.25
- 19
- 1
- 3
- 🎮
- Radiomaster pocket
- 🥽
- -
- 🛸
- 75 pro
Чи бувало в когось таке: що на пульті на стіку газу коли ти його починаєш переміщати то він робить це не плавно а наче якимись ривками
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ви про фізичні ривки, чи в цифрових показаннях каналу?
Про фізичні
А ви не крутили налаштування цього стіку навгад? Бо в деяких є можливість додати "сходинки" до стіку газу, кажуть, це для літаків корисно.
Про фізичні
Варіантів, загалом, два:
- кроки, як в колеса мишки: затиснута скоба, яка за них відповідає (потрібно розібрати апаратуру і попустити гвинт)
- не кроки, а якесь підблоковування: мастило стерлося, сміття набилося (розібрати й почистити і змазати)
ну в мене скоріше другий варіант але буде дуже дивно як що стерлось мастило бо пульту 2 тижні і літаю я не кожен день Та і розбирати якось страшно
Купували новий, не з рук?
Можете відео прикріпити, щоб було більш зрозуміло?
Купляв абсолютно новим в fpv.ua ось посилання на відео- https://ru.files.fm/u/2e6bs8h2vq може не дуже видно але постарався передати на відео
ну в мене скоріше другий варіант але буде дуже дивно як що стерлось мастило бо йому 2 тижні і літаю я не кожен день
Там змащенно для галочки.
Наприклад, свій покет після отримання я відразу розібрав, відрегулював і змастив заново піджимну пластину гімбалу тяги/рискання. Бо також не подобалось як працює регулуювання тяги.
Використовував модняве мастило від Radiomaster, хоча можливо взяти і якесь інше густе та не агресивне.
що мені треба «покрутити» щоб відрегулювати ручку газу?
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар