Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Чи бувало в когось таке: що на пульті на стіку газу коли ти його починаєш переміщати то він робить це не плавно а наче якимись ривками

• Автор теми Автор теми Chay
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 17
  • Перегляди Перегляди 293

Chay

Новачок
Учасник

Репутація:

02.09.25
19
1
3
🎮
Radiomaster pocket
🥽
-
🛸
75 pro
Чи бувало в когось таке: що на пульті на стіку газу коли ти його починаєш переміщати то він робить це не плавно а наче якимись ривками

Ви про фізичні ривки, чи в цифрових показаннях каналу?

Переглянути попередні відповіді...
А ви не крутили налаштування цього стіку навгад? Бо в деяких є можливість додати "сходинки" до стіку газу, кажуть, це для літаків корисно.
vproНу в середину пульта я не залазив

ChayВаріантів, загалом, два:
- кроки, як в колеса мишки: затиснута скоба, яка за них відповідає (потрібно розібрати апаратуру і попустити гвинт)
- не кроки, а якесь підблоковування: мастило стерлося, сміття набилося (розібрати й почистити і змазати)

Варіантів, загалом, два:
- кроки, як в колеса мишки: затиснута скоба, яка за них відповідає (потрібно розібрати апаратуру і попустити гвинт)
- не кроки, а якесь підблоковування: мастило стерлося, сміття набилося (розібрати й почистити і змазати)
elektroNIKну в мене скоріше другий варіант але буде дуже дивно як що стерлось мастило бо пульту 2 тижні і літаю я не кожен день Та і розбирати якось страшно

ну в мене скоріше другий варіант але буде дуже дивно як що стерлось мастило бо пульту 2 тижні і літаю я не кожен день Та і розбирати якось страшно
ChayКупували новий, не з рук?
Можете відео прикріпити, щоб було більш зрозуміло?

Купляв абсолютно новим в fpv.ua ось посилання на відео- https://ru.files.fm/u/2e6bs8h2vq може не дуже видно але постарався передати на відео
ChayНа вигляд, я ніби надмірне тертя. Колись був Pocket, але я в перший-же день розібрав і пружинки поміняв на інші, тому регулював по своїх відчуттях й міг щось попустити, тому й не пам'ятаю цього лишнього тертя. Загалом, усі основні регуляції в Pocket доступні через отвори під гріпсами - треба довгу викрутку на шестигранних. Можете з цього почати, без розборки. Якщо це не поможе, то зверніться до магазину - там класний сапорт, мені доволі швидко міняли брак.

ну в мене скоріше другий варіант але буде дуже дивно як що стерлось мастило бо йому 2 тижні і літаю я не кожен день

ну в мене скоріше другий варіант але буде дуже дивно як що стерлось мастило бо йому 2 тижні і літаю я не кожен день
ChayТам змащенно для галочки.
Наприклад, свій покет після отримання я відразу розібрав, відрегулював і змастив заново піджимну пластину гімбалу тяги/рискання. Бо також не подобалось як працює регулуювання тяги.

Використовував модняве мастило від Radiomaster, хоча можливо взяти і якесь інше густе та не агресивне.

Там змащенно для галочки.
Наприклад, свій покет після отримання я відразу розібрав, відрегулював і змастив заново піджимну пластину гімбалу тяги/рискання. Бо також не подобалось як працює регулуювання тяги.

Використовував модняве мастило від Radiomaster, хоча можливо взяти і якесь інше густе та не агресивне.
LolXDщо мені треба «покрутити» щоб відрегулювати ручку газу?

Вкладення

• IMG_9840.jpeg
    IMG_9840.jpeg
    1.2 MБ · Перегляди: 3
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
що мені треба «покрутити» щоб відрегулювати ручку газу?
Chay
Блакитний - натяг пружини яка центрує стік у вертикалі
Жовтий - натяг листової пружини яка створює тертя для фіксації стіку у випадку коли блакитний гвинт не задіяний.

Відкручуєте обоє поки стік не буде вільно бовтатись, а потім закручуєте жовтий до моменту поки Вам не сподобається хід стіку тяги і в той же час щоб стік не переміщувався під власною вагою.

Правда RM трохи не так це задумували. Але гірше точно не зробите.

По перше Ви не прописали яка модель пульта? Я думаю можливо потрібно в в пульту, в налаштуваннях моделі в Розділі ,,CURVES,, ( В RM TX12 це пункт 7/11 ) переналаштувати криву газу, на більш плавне прибавленя газу,я собі так робив, туму що началі ходу стіка сильно різко прибавлявся газ, от і ниникало враженяя. ніби він заїдає, а потім скачком прибавляєця...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху