Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Завершено Cobra SD юзану або щось подібне.

Martyn_Leleka

Просунутий
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
20.09.24
35
36
18
🎮
Radiomaster TX12 ELRS
🥽
Skyzone Cobra X v4
🛸
Happymodel Mobula 8
Спосіб зв'язку
аналоговий 5.8GHz
Ціна
100$+
Сторінка товару
Перейти на сторінку товару
Стан
Вживане
Варіанти доставки
Нова Пошта, Meest
Куплю юзану Cobra SD може навіть X залежно від ціни. Також розгляну інші варіанти потібних окулярів/шоломів.
Чекатиму на пропозиції ⛑️
1736343033385.png

Я думав свій Cobra X оновити до 04o пізніше цього року, але оскільки зараз часу літати майже не маю, то можу продати вам. У використанні вже понад рік.

Є 2 нюанси по ньому:
- було, що приймач втрачав сигнал, витягнув його, прочистив спиртом контакти, трішки лапки підігнув і все працює вже пів року без проблем
- інколи (рідко) після ввімкнення на екрані з'являються артефакти (кілька смуг на темному фоні, або шум на весь екран) - таке було разів з 10 в мене. Просте вимкнення і знову увімкнення допомагає у 100% випадків. Не знаю чи це проблема в прошивці, чи в залізі мого екземпляра.

По комплектації: рідну коробку вже викинув, але є крутий напівжорсткий кейс, куди окрім шолома поміщається вуп і різні аксесуари, кабелі й антени комплектні є, відправлю з акумом 18650, щоб могли на місці одразу перевірити.

Якщо цікавить, можу пофотографувати.

Я думав свій Cobra X оновити до 04o пізніше цього року, але оскільки зараз часу літати майже не маю, то можу продати вам. У використанні вже понад рік.

Є 2 нюанси по ньому:
- було, що приймач втрачав сигнал, витягнув його, прочистив спиртом контакти, трішки лапки підігнув і все працює вже пів року без проблем
- інколи (рідко) після ввімкнення на екрані з'являються артефакти (кілька смуг на темному фоні, або шум на весь екран) - таке було разів з 10 в мене. Просте вимкнення і знову увімкнення допомагає у 100% випадків. Не знаю чи це проблема в прошивці, чи в залізі мого екземпляра.

По комплектації: рідну коробку вже викинув, але є крутий напівжорсткий кейс, куди окрім шолома поміщається вуп і різні аксесуари, кабелі й антени комплектні є, відправлю з акумом 18650, щоб могли на місці одразу перевірити.

Якщо цікавить, можу пофотографувати.
elektroNIKЯ вже чекаю на кобру СД, вона повинна сьогодні прийти, перевірю і якшо мені все підійде то заберу і тему закрию, а якшо ні, то буду до Вас звертатись з питаннями.

Прошу закрити тему, бо не знаю як це зробити самостійно.
І подяка elektroNIK 🤗

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
9
Перегляди
110
Назад
Зверху