Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Crash flip switch - що трапилося з FPV дроном і як вирішити проблему?!

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
785
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю, друзі. Стикнувся з такою проблемою - Crash flip switch.
Сьогодні відлітав 5 банок у себе на подвір'ї на Meteor 75 Pro. Коли поставив 6-ту банку в OSD висвітилось Crash flip switch і щоб я не тикав на пульті, дрончик не як не реагував і цей надпис так і залишався в OSD на екрані шолома. Цій проблемі передувало декілька незначних крашів дрона, що і спровокувало збій налаштуваннь системи польотника, але про це я дізнався трохи пізніше.

Crash flip switch, FPV, похибка і вирішення

Дякуючи хлопцям, проблема вирішена! Ось необхідна послідовність вирішення проблеми:
  1. Зачекати деякий час і спробувати знову підключити вашого дрончика
  2. Перебіндити FPV з пультом (порада @Vktr )
  3. Залити бекап налаштуваннь (порада @Akceptor )
  4. Перепрошити FPV у Betaflight (порада @art ) - Як встановити прошивку на FPV - дивіться тут!
Конкретно в моєму випадку я перепрошив свого Meteor 75 Pro до останньої стабільної версії 4.5.1, так як давно вже руки чесалися і проблема була вирішена.

Якщо у вас є досвід вирішення цього питання обов'зково розкажіть нам про нього і що саме вам допомогло?!

Не пам'ятаю, щоб я щось схоже радив на 1-ий пункт.
Та і кінцеве рішення - не те щоб рішення, краще було б розібратися, у чому була проблема.

Та і кінцеве рішення - не те щоб рішення, краще було б розібратися, у чому була проблема.
vproЗнач помилився знайду хто порадив :)
Так, мені все ж таки також дуже цікаво в чому була проблема, спробую розібратися

vproну у мене бувало що від нормального крашу дрон хардресетився до заводських. Думаю, при ударах можливі і інші глюки ))

Що до діагностки проблеми! Як написав мені @art , за що йому величезне Дякую, проблема можливо була у акумуляторі! Треба виявити дефектного серед моїх шістьох і підібгати контакт голкою або зубочисткою, тому що глюк скоріше через це.

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Долучусь і я до обговорення.
Вчора під час польотів, коли задізармив дрончик десь с 30-40 см на мʼяку траву, виникла та ж сама проблема. Доречі, пробував на різних банках його запускати, але помилка не пропала. Вирішення проблеми знайшов на англомовному редіті. Один з коментаторів написав, що в нього попередження «crash flip switch» виникала, коли дрон і окуляри були увімкнені, а апа була вимкнена. Тож він порадив спробувати перебіндити дрон.
І в моєму випадку це допомогло! Тож, якщо у вас виникне схожа проблема, то можете спробувати. Можливо допоможе.
Ось пряма цитата з редіту:
IMG_1422.jpeg

Долучусь і я до обговорення.
Вчора під час польотів, коли задізармив дрончик десь с 30-40 см на мʼяку траву, виникла та ж сама проблема. Доречі, пробував на різних банках його запускати, але помилка не пропала. Вирішення проблеми знайшов на англомовному редіті. Один з коментаторів написав, що в нього попередження «crash flip switch» виникала, коли дрон і окуляри були увімкнені, а апа була вимкнена. Тож він порадив спробувати перебіндити дрон.
І в моєму випадку це допомогло! Тож, якщо у вас виникне схожа проблема, то можете спробувати. Можливо допоможе.
Ось пряма цитата з редіту:
IMG_1422.jpeg
VktrЦе дуже легко відтворити кривим налаштуванням дефолтів для фейлсейфу, але це не те саме, якщо пульт підключений

• Like
Реакції: Vktr
я мав на увазі що конектор бт2 досить бістро роз'ється...) і тоді можлива не штатна робота польотника і в повністю розрядженому батку, аж до будь-яких глюків.
зазвичай як тільки бачите що є стрибкоподібні просідання відразу виправляємо, не виправити може повздувати

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху