Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Cимулятор 8-in-1 RC Simulator Cable & Dongle V2 Flight Model Training Device Set

• Автор теми Автор теми rus31
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 5
  • Перегляди Перегляди 392

rus31

Новачок
Учасник

Репутація:

13.02.25
2
1
3
🎮
BETAFPV LiteRadio 2 SE
🥽
GEPRC TinyGo Goggles
🛸
iFlight Chimera7 Pro V2 Analog
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Cимулятор 8-in-1 RC Simulator Cable & Dongle V2 Flight Model Training Device Set
під який пульт підійде?

Вкладення

• 61FVCyht44L._AC_SX679_.jpg
    61FVCyht44L._AC_SX679_.jpg
    32.3 КБ · Перегляди: 7
Вітаю.
По-переше, згідно з правилами форуму спілкування відбувається виключно Українською мовою!
По-друге, можете більш розгорнуто описати вашу проблему/питання. Ви купили, чи плануєте купити, як ви зіштовхнулись з цим девайсом, що це за девайс, в чому конкретно питання? Відверто кажучи я подібне бачу вперше і булоб непогано почути від вас прелюдію...

Вітаю.
По-переше, згідно з правилами форуму спілкування відбувається виключно Українською мовою!
По-друге, можете більш розгорнуто описати вашу проблему/питання. Ви купили, чи плануєте купити, як ви зіштовхнулись з цим девайсом, що це за девайс, в чому конкретно питання? Відверто кажучи я подібне бачу вперше і булоб непогано почути від вас прелюдію...
Magshifterкупив такий пристрій для навчання польотів. але незнаю який брати пульт. і чи підійде такий BETAFPV LiteRadio 3/2 SE
пс вибачаюсь за погану українську мову

купив такий пристрій для навчання польотів. але незнаю який брати пульт. і чи підійде такий BETAFPV LiteRadio 3/2 SE
rus31Ця штука вам абсолютно не потрібна. лайт радіо підключається до компа через USB
А взагалі краще взяти чуть дорожчий пульт, той же Radiomaster Pocket чи щось таке

купив такий пристрій для навчання польотів. але незнаю який брати пульт. і чи підійде такий BETAFPV LiteRadio 3/2 SE
rus31Краще погана українська ніж гарна руска :)
Опираючись на відповідь @Akceptor, можу рекомендувати вам все ж таки придбати апаратуру сьогодення, де подібні приблуди непотрібні. Якщо вам потрібна порада згідно вашого бюджету - пишіть

Це штука для пультів типу старої Футаби (може і нової теж). Там не було USB порта, а була така хитра фішка схожа до тих, якими у старих компах миша і клавіатура підключалася.
В теперішніх реаліях навіть не знаю кому воно може бути потрібно.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху