Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Де купуєте комплектуючі? І чому саме там? Що важливо для вас при купівлі онлайн?

ars

Новачок
Учасник

Репутація:

15.08.25
4
4
3
🎮
TX16S MARK II
🥽
SKYZONE COBRA X V2
🛸
Kolibri
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Створюємо продукт для зручності покупок, хочемо зрозуміти що важливо для вас. З якими проблемами зіштовхуєтесь при покупці комплектуючих?
Будемо вдячні за будь-який зворотній звʼязок.

Розкажіть про свій продукт детальніше, а ми допоможемо зробити його краще

Розкажіть про свій продукт детальніше, а ми допоможемо зробити його краще
MagshifterБуду з вами відвертий, базово це не щось нове. Це типу інтернет-магазину. Ми великі, і працювали переважно B2B, зараз хочемо запустити рітейл.

У нас є обʼєми, фінансування для виробників невеликих. В тому числі наша цільова аудиторія, це і льотні бригади і майстерні.

Ми думали зробити конструктор fpv, щоб людина склала комплект.

Базово розумію, що ми і так вирішимо проблему наявності, але хочеться не просто магазин, а щось краще.

хочеться отримати зворотній звʼязок щодо покупок і на всьому процесі, які виникають труднощі.

Можливо є якісь інші проблеми, які ми можемо вирішити нашим продуктом.

Додатково ми тестуємо кожну комплектуючу і у нас є свій сервіс, є команда, яка може налаштовувати відповідні частоти за потреби.

Але хочеться розуміти наскільки це потрібно (чи взагалі потрібно).

Буду з вами відвертий, базово це не щось нове. Це типу інтернет-магазину. Ми великі, і працювали переважно B2B, зараз хочемо запустити рітейл.

У нас є обʼєми, фінансування для виробників невеликих. В тому числі наша цільова аудиторія, це і льотні бригади і майстерні.

Ми думали зробити конструктор fpv, щоб людина склала комплект.

Базово розумію, що ми і так вирішимо проблему наявності, але хочеться не просто магазин, а щось краще.

хочеться отримати зворотній звʼязок щодо покупок і на всьому процесі, які виникають труднощі.

Можливо є якісь інші проблеми, які ми можемо вирішити нашим продуктом.

Додатково ми тестуємо кожну комплектуючу і у нас є свій сервіс, є команда, яка може налаштовувати відповідні частоти за потреби.

Але хочеться розуміти наскільки це потрібно (чи взагалі потрібно).
arsКонструктор фпв це так, як я думаю: візуально обираєш деталі і сайт дає оцінку загальній конструкції дрону(чи все стакається одне з одним) ?
Було б шедеврально

Конструктор фпв це так, як я думаю: візуально обираєш деталі і сайт дає оцінку загальній конструкції дрону(чи все стакається одне з одним) ?
Було б шедеврально
emptysourceТак, конструктор може показувати для збірки тільки сумісні одна з одною деталі.
Але це поки тільки ідея. Може бути реалізована в простому вигляді, де зі списку обертаєш деталі і тобі підтягує сумісні.

Тут є тільки один варіант - там, де знайду.
Я літаю восновному на 65мм і для них частина найкращих компонентів доступна тільки в 1-2 магазинах.

Єдина проблема – коли треба на завтра саме ось таку антенку, бо є вільний день для польотів. Де її так швидко взяти?

Купую на Aliexpress
Купую у тих, у кого вже купував і де була вдала закупка.
Другий варіант вибору нового магазину на Aliexpress - це якщо відгуків про товар багато і вони позитивні.

Поки не купував вітчізняне через однакові ціни (або зазвичай вищі) ніж перевірене від надійних китайських брендів.
Ще є плюс в доставці, у китайців вона може буди безкоштовна, з швидким поверненням коштів в разі браку а у нас Нова Пошта за грамову бздюлечку буде брати 80 гривень. А таких бздюлечок треба кілька від різних продавців.

Вітання, 99% компонентів для своїх дронів купую на Ali, зазвичай дивлюсь по кількості продаж і все, рідко зустрічався брак.
Якщо дивитись компоненти в Україні, то це дуже велика націнка, але якщо потрібно терміново то можна і тут.
GEPRC/BETAFPV/SpeedyBe/RushFPV, Caddx це все китай, можна купувати в їх основних магазинах:

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху