Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Де завантажити PidToolbox?

• Автор теми Автор теми Baibak
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 11
  • Перегляди Перегляди 1 тис.
Переглянути попередні відповіді...
++ дякую велике 🙏 Можливо підкажете ще яку версію краще ? Чи якою можливо корисуєтесь самі ?🥹
BaibakЦе не до мене. Я літаю тільки на дронах, у яких нема блекбоксу і вони всі непогано налаштовані так, як вчить CiottiFPV.
Для дронів менших за 7" такий софт потрібен тільки при бажанні додатково побавитися.
Дехто вважає, що краще витратити цей час на польоти.

Це не до мене. Я літаю тільки на дронах, у яких нема блекбоксу і вони всі непогано налаштовані так, як вчить CiottiFPV.
Для дронів менших за 7" такий софт потрібен тільки при бажанні додатково побавитися.
Дехто вважає, що краще витратити цей час на польоти.
vproЯкби ви політали на моїй п'ятірці, ви б зрозуміли мене( Мені й самому не дуже хочеться в ту тему лізти. В будь якому випадку дякую велике за допомогу. Чистого неба

Якби ви політали на моїй п'ятірці, ви б зрозуміли мене( Мені й самому не дуже хочеться в ту тему лізти. В будь якому випадку дякую велике за допомогу. Чистого неба
BaibakПеревір приватні повідомлення

Є свіжа версія PIDtoolbox Pro 0.81 win вкрадена з ворожого ресурсу.
Антивірус матюкається на троян.
Викладати чи краще не треба?

Є свіжа версія PIDtoolbox Pro 0.81 win вкрадена з ворожого ресурсу.
Антивірус матюкається на троян.
Викладати чи краще не треба?
PhoenixЗвісно ні. Він коштує менше ніж 5 доларів і його робить людина із ком'юніті, яка можливо кинула роботу заради цього. Піратити таке і ризикувати при цьому - це ідіотизм.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху