Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Дешевий політний контролер для FPV

Parr

Новачок
Учасник

Репутація:

07.09.25
2
0
1
Всім привіт. Я у цій темі не так давно, але є чудове запитання. Чи є "голий" політний контролер, який дає суттєво дешевшу ціну при тих же можливостях що і наявні? Нажаль, я на форумі(і в темі фпв) не так давно, і прийшов я з напрямку embedded. Ми зазвичай використовуємо або політний стек, або політний контролер з 4+ ESC, що по суті є devboard'ом, на ньому є купа всього допоміжного, конвертери, стабілізатори і ще купа всього.
Якщо брати "голий" STM32F4xx/STM32F7xx, їм все одно треба робити плату та об'вязку, що робить його користування невигідним - по суті, час необхідний на розробку цього всього повністю анулює вигоду від використання такого контролера.
Якщо казати більш просто, то суть запитання:
Контролер з хоч-якимось sdk(бо розробка власного дистрибутиву betaflight/ardupilot для китайського набору деталей це повна нісенітниця, хоч і можлива), який можна було б використати для створення не спортивного, але керованого і літаючого ФПВ.

Навряд зможу допомоги, але цікаво, а чого має бракувати на такому контролері у порівнянні із типовими, які є у продажу?

Сам не знаю, але китайці повний дрон по ціні одного контролера якось роблять. То цікаво, що з того що вони пхають, можна хоч криво-боко перепрошити під свої потреби

Сам не знаю, але китайці повний дрон по ціні одного контролера якось роблять. То цікаво, що з того що вони пхають, можна хоч криво-боко перепрошити під свої потреби
ParrЯкий дрон? Який контролер? Чим воно вже прошито, навіщо перепрошивати?

На алішці повно дешевих контролерів від виробників типу JHEMCU, 9imod – вони десь на $10 дешевші за Speedybee. Чи вам треба польотник за два долари?

Я не дуже зрозумів яка задача стоїть
Є відкриті проекти польотних навіть на ESP https://s.click.aliexpress.com/e/_oDxw4Y1 https://github.com/espressif/esp-drone
Тобто зробити з 0 проблеми нема. Чи треба сумісності з бетафлай конче?

дешеві китайські дрони за 400 гривень то інша історія, але воно толком не годиться ні на що, якщо брати щось толковіше, то ціна вийде відповідна

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху