Всім привіт. Я у цій темі не так давно, але є чудове запитання. Чи є "голий" політний контролер, який дає суттєво дешевшу ціну при тих же можливостях що і наявні? Нажаль, я на форумі(і в темі фпв) не так давно, і прийшов я з напрямку embedded. Ми зазвичай використовуємо або політний стек, або політний контролер з 4+ ESC, що по суті є devboard'ом, на ньому є купа всього допоміжного, конвертери, стабілізатори і ще купа всього.
Якщо брати "голий" STM32F4xx/STM32F7xx, їм все одно треба робити плату та об'вязку, що робить його користування невигідним - по суті, час необхідний на розробку цього всього повністю анулює вигоду від використання такого контролера.
Якщо казати більш просто, то суть запитання:
Контролер з хоч-якимось sdk(бо розробка власного дистрибутиву betaflight/ardupilot для китайського набору деталей це повна нісенітниця, хоч і можлива), який можна було б використати для створення не спортивного, але керованого і літаючого ФПВ.
Якщо брати "голий" STM32F4xx/STM32F7xx, їм все одно треба робити плату та об'вязку, що робить його користування невигідним - по суті, час необхідний на розробку цього всього повністю анулює вигоду від використання такого контролера.
Якщо казати більш просто, то суть запитання:
Контролер з хоч-якимось sdk(бо розробка власного дистрибутиву betaflight/ardupilot для китайського набору деталей це повна нісенітниця, хоч і можлива), який можна було б використати для створення не спортивного, але керованого і літаючого ФПВ.