Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Діагностика батки 1S 550 meteor 75pro

• Автор теми Автор теми Misc0
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 31
  • Перегляди Перегляди 3 тис.

Misc0

Новачок
Учасник

Репутація:

09.10.24
9
8
3
🎮
Radiomaster boxer
🥽
Skayzone Cobra SD
🛸
Meteor 75 pro
Дрон на батарейках літає максимум 2-3хв динаміки ніякої хоч спочатку все було ок. З вашого досвіду, який термін життя батарей (моїм 4місяці) чи можна якось прокачати чи відновити батки? І взагалі які є поради щоб продовжити життя батарей?

По порадах:
- зберігати акум при напрузі зберігання (3.8-3.85)
- дозаряджати безпосередньо перед польотами
- і після польотів знову на зберігання переводити

По порадах:
elektroNIKЯкщо нікуди не спішите, то краще заряджати струмом не більш ніж 1C

По порадах:
elektroNIK- не розряджати нижче 3.3
- викинути рідний зарядник
- сині батки так собі

Просто кожного місяця купувати 5 нових батарей та й усе))

Переглянути попередні відповіді...
І, до речі, рідний зарядник норм, якщо багато літати. Він не встигне вбити батки )))
Також плюс підходу з покупкою нових батарей у тому, що можна дозволити собі їх заряджати до 4.35 і розряджати мало не до 3.1, аби летіло. Бо все одно вони не встигнуть деградувати.
Та і струму можна чуть більше дати, щоб заряджати швидше.
Самі плюси ))

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
вчора після місяця не літання вирішив політати на метеорі. батарейки ж ясна річ були заряджені до повної. почав літати, а час польоту 2-3 хвилини((((..)))).. думаю - нечесе просіли...
а потім ще й на форум зайшов подивитися, і побачив топік подібний до проблеми)) і побачив відповіді типу батарейки живуть 50 циклів%).. ЧОГО???.. ну хз може погані батки при поганій зарядці і поганому використанні напевно стільки і живуть.
для таких баток потрібна зарядка, яка підтримує режим таких акумуляторів. зауважив, що зарядка заряджається в режимі Лі-іон, переключив в режим високовольтних акумуляторів. Тепер заряджалися як треба.. правда у мене 2ес
а напишіть які у вас батки,
яка зарядка та який режим використовуєте зарядки,
і скільки вже акумуляторів використали.
цікаво розуміння досвіду у якому засновані відповіді.
в мене спочатку на метеоре85 була одна батка. так я в день літав по 5-7 раз.. політва -поставив зарядив і політав.. дрон в мене мабуть з літа.. останній місяц майже на ньому не літаю..
зараз 5 баток 450маг и одна 550. але 550 я протупив))) та зарядив 4А)))).. так що треба окрема зярадка под мініки)))
зарядка СКАЙРС НЕО Б6.
заряжаю 1С

вчора після місяця не літання вирішив політати на метеорі. батарейки ж ясна річ були заряджені до повної. почав літати, а час польоту 2-3 хвилини((((..)))).. думаю - нечесе просіли...
а потім ще й на форум зайшов подивитися, і побачив топік подібний до проблеми)) і побачив відповіді типу батарейки живуть 50 циклів%).. ЧОГО???.. ну хз може погані батки при поганій зарядці і поганому використанні напевно стільки і живуть.
для таких баток потрібна зарядка, яка підтримує режим таких акумуляторів. зауважив, що зарядка заряджається в режимі Лі-іон, переключив в режим високовольтних акумуляторів. Тепер заряджалися як треба.. правда у мене 2ес
а напишіть які у вас батки,
яка зарядка та який режим використовуєте зарядки,
і скільки вже акумуляторів використали.
цікаво розуміння досвіду у якому засновані відповіді.
в мене спочатку на метеоре85 була одна батка. так я в день літав по 5-7 раз.. політва -поставив зарядив і політав.. дрон в мене мабуть з літа.. останній місяц майже на ньому не літаю..
зараз 5 баток 450маг и одна 550. але 550 я протупив))) та зарядив 4А)))).. так що треба окрема зярадка под мініки)))
зарядка СКАЙРС НЕО Б6.
NAukovecПрактично щодня по одному - два цикли: пролітав, зарядка, знову пролітав.
Заряджаю через вупстор, струмом 0.3А
Батарейки всякі пробував: лаву, сині бетафлай, татушки.
Вони живуть у середньому місяць часу, вже більше року певно статистики, під сотню батарейок мабуть.
PS
Батки на 450 і 550 заряджаю чуть більшим струмом, але використовую переважно на 2s - вони реально якось трохи довше живуть. Маленькі на 260-300 є статистика також від знайомих, які ще більше літають, там порядок цифр такий же

Переглянути попередні відповіді...
Практично щодня по одному - два цикли: пролітав, зарядка, знову пролітав.
Вони живуть у середньому місяць часу, вже більше року певно статистики, під сотню батарейок мабуть.
PS
Батки на 450 і 550 заряджаю чуть більшим струмом, але використовую переважно на 2s - вони реально якось трохи довше живуть. Маленькі на 260-300 є статистика також від знайомих, які ще більше літають, там порядок цифр такий же
Akceptorя хз як ви літаєте. поліз подивився в мене батка с 23 липня літає.. хз.. і вона в мене якось сама ходова...
під 100 баток?%)))) треш.... може треба перейти на 2с..?

я хз як ви літаєте. поліз подивився в мене батка с 23 липня літає.. хз.. і вона в мене якось сама ходова...
під 100 баток?%)))) треш.... може треба перейти на 2с..?
NAukovecІ якщо вона місяць стоїть і день літає, то не дивно що з 23 липня)))

І якщо вона місяць стоїть і день літає, то не дивно що з 23 липня)))
Akceptorох ти и троль...вище ж написано що бувало літав по 5 разів на день на одній батці. коли була одна.. літав кожен день.. потім літав на 5ти батках кожен день але на кожній по разу.. ..я наприклад відразу поняв що ти ... коли ти сказав що вже 100 баток ушатав.. покажи фото))))

ох ти и троль...вище ж написано що бувало літав по 5 разів на день на одній батці. коли була одна.. літав кожен день.. потім літав на 5ти батках кожен день але на кожній по разу.. ..я наприклад відразу поняв що ти ... коли ти сказав що вже 100 баток ушатав.. покажи фото))))
NAukovecЯ їх не колекціоную))
Можу показати ті, які ще не ушатав. Там штук 15.
Чи тобі скріни покупок з аліекспресу? Але як я доведу що не продав їх, а саме вилітав ?)))

Практично щодня по одному - два цикли: пролітав, зарядка, знову пролітав.
PS
AkceptorЧи є хоч якась різниця між синіми батками і лава?

Чи є хоч якась різниця між синіми батками і лава?
Misc0Нема різниці, чи вони відрізняються за кількістю циклів, бо лава набагато кращі за ємністю і віддачею струму. Сині брати нема ніякого сенсу.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
8
Перегляди
907
Назад
Зверху