- 20.02.25
- 58
- 60
- 18
- 🎮
- TX16S
- 🥽
- DJI Goggles V2
- 🛸
- Pink Pony
Останнє редагування модератором:
Я не буду, та не хочу розводити holly war на тему аналога в 2025 році. Але навіть до таких відданих послідовників секти dji як я, приходить день, коли виникає потреба використати/тестувати/літати аналогові vTX. Піти й купити якісь людські скайзони на сьогодняшній день, потрібно бути або дурнем, або багатим дурнем, або військовим котрий лупить підрів каміками... там так, цифра - дорого і невиправдано. Всі інші діляться на два типи, ті хто в темі з часів юрського періоду і давно вже має аналогові окуляри, а то і не одні, та ті хто тільки заїхав в цей двіж і витрачатись на аналог вже не має сенсу. Я ж відношусь до другого типу, тому маю DJI Goggles V2 (не плутати з goggles 2). Але... аналоговий день, завітав і до мене.
Переглянувши по діагоналі пропозиції від нашихукраїнців бариг-підарасів і ствердившись в тому, що віддавати $400+ за нормальні аналогові окуляри маючи колишній флагман цифри на руках, мені не дозволяють ні релігія, ні моя єврейська жилка, ні моя собака з трьома котами. Недовгі пошуки якогось рішення, привели мене на канал одного хлопчини, котрий зібрав та тестував наступне франкенштейн-ассорті 
Пані та панове, пацани та пацанесси, дозвольте представити вам мій цифро-аналоговий сетап

Було використано:
Варто зазначити, що vRX можна використовувати будь який, стандартного вигляду. Також є варіант адаптера у вигляді окремого блока, котрий потрібно фіксувати на стрепі, але принцип роботи той же. Я його відкинув, через незручність конструкції.
Також, несправедливо буде не розказати про мінуси. Самий бісячий мінус, це те, що окуляри перезавантажуються при кожній зміні каналу. А так як китайці вже проектують 4ту версію своїх goggles, то на V2 вони поклали великий болт і прошивку вже ніхто не оновить. Також аналогове відео має співвідношення 4:3, в той час коли якісь заточені під аналог скайзони апаратно-програмним шляхом розтягують його до 16:9, в dji воно залітає як є, і ми отримуємо ефект перегляду касети з весіллям в 2005 році на 55" телевізорі самсунг, але заради справедливості скажу, що до цього звикаєш, рівно через 1хв польоту, та й аналог не є моєю постійною системою. Також, вся ця скрутка технологій 20 та 21 століття, не влазить в жоден з стандартних кейсів для цих окулярів, але шукати чи вигадувати нічого не прийдеться, бо наші вузькоокіпідари брати з Китаю, все вже придумали і виклали на алішку.
Узагальнюючи, можу сказати, це костиль, який працює найкраще серед всіх інших костилів, котрі вирішують мою задачу. Якщо ви, якимось чином, з якихось власних міркувань, в наш час вирішили юзати аналог, то краще буде придбати саме аналогову систему.
Трішки згодом, чекайте статтю про те, як вкотре показати дулю китайцям і отримати купу функціоналу, рутувавши ці окуляри.
А поки що, цьомкі-бомкі, обійняв-припідняв і всі діла...
Переглянувши по діагоналі пропозиції від наших
Пані та панове, пацани та пацанесси, дозвольте представити вам мій цифро-аналоговий сетап
Було використано:
- DJI Goggles V2 (можна не рутувати, все буде працювати на стоковій прошивці)
- BDI Adapter
- immersionRC rapidFire 5.8GHz
- Антенка та патч від Lumenier
Варто зазначити, що vRX можна використовувати будь який, стандартного вигляду. Також є варіант адаптера у вигляді окремого блока, котрий потрібно фіксувати на стрепі, але принцип роботи той же. Я його відкинув, через незручність конструкції.
Також, несправедливо буде не розказати про мінуси. Самий бісячий мінус, це те, що окуляри перезавантажуються при кожній зміні каналу. А так як китайці вже проектують 4ту версію своїх goggles, то на V2 вони поклали великий болт і прошивку вже ніхто не оновить. Також аналогове відео має співвідношення 4:3, в той час коли якісь заточені під аналог скайзони апаратно-програмним шляхом розтягують його до 16:9, в dji воно залітає як є, і ми отримуємо ефект перегляду касети з весіллям в 2005 році на 55" телевізорі самсунг, але заради справедливості скажу, що до цього звикаєш, рівно через 1хв польоту, та й аналог не є моєю постійною системою. Також, вся ця скрутка технологій 20 та 21 століття, не влазить в жоден з стандартних кейсів для цих окулярів, але шукати чи вигадувати нічого не прийдеться, бо наші вузькоокі
Узагальнюючи, можу сказати, це костиль, який працює найкраще серед всіх інших костилів, котрі вирішують мою задачу. Якщо ви, якимось чином, з якихось власних міркувань, в наш час вирішили юзати аналог, то краще буде придбати саме аналогову систему.
Трішки згодом, чекайте статтю про те, як вкотре показати дулю китайцям і отримати купу функціоналу, рутувавши ці окуляри.
А поки що, цьомкі-бомкі, обійняв-припідняв і всі діла...