Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Допоможіть обрати, або зібрати стек.

Харциз

Просунутий
Учасник

Репутація:

07.03.25
39
14
8
🎮
TX12
🥽
Cobra x v4
🛸
Mobula 8
Вітаю. Маю дилему.
У наявності є рама Axisflying manta 5, мотори Axisflying 2207,5 1860KV та VTX Rush fpv max solo.
Який стек обрати?

Народним можна назвати SpeedeBee F405...
Ще є Diatone, Matek, GepRC, iFlight, Rushfpv, ті ж Axisflying
З "національного" - Vyriy, Галичина

Також Hobbyporter, JHEMCU, Readytosky....

Обчислюваних потужностей F4 Вам вистачить. Обирайте, що доступно та подобається (але крайні 3 на то і крайні). Також зверніть увагу, що мотори у Вас - 6S та, згідно таблиці тестів, пікова сила струму - 35,8 А. Тобто ESC на 6S та 50А цілком задовільний.

Народним можна назвати SpeedeBee F405...
Ще є Diatone, Matek, GepRC, iFlight, Rushfpv, ті ж Axisflying
З "національного" - Vyriy, Галичина

Також Hobbyporter, JHEMCU, Readytosky....

Обчислюваних потужностей F4 Вам вистачить. Обирайте, що доступно та подобається (але крайні 3 на то і крайні). Також зверніть увагу, що мотори у Вас - 6S та, згідно таблиці тестів, пікова сила струму - 35,8 А. Тобто ESC на 6S та 50А цілком задовільний.
LolXDМені радили ESCшку брати 60+
От того і виникло питання стосовно зібрати чи купляти стеком. Бо дивився на Мамбу і дивився на Aocoda 🤷

Мені радили ESCшку брати 60+
От того і виникло питання стосовно зібрати чи купляти стеком. Бо дивився на Мамбу і дивився на Aocoda 🤷
ХарцизНаймасовіші ESC - це 55 А - 65 А (в середньому 60 А). Але ж це лише заявлено. Скільки фактично вони спроможні віддавати, а скільки споживати мотори можливо дізнатись лише емпірично. Тому брати варто з запасом.

Я б обрав на ті ж 55А або 60А. Цього б мені вистачило на 5' та 7'.

Наймасовіші ESC - це 55 А - 65 А (в середньому 60 А). Але ж це лише заявлено. Скільки фактично вони спроможні віддавати, а скільки споживати мотори можливо дізнатись лише емпірично. Тому брати варто з запасом.

Я б обрав на ті ж 55А або 60А. Цього б мені вистачило на 5' та 7'.
LolXDякщо з запасом можливо варто звернути увагу на прошивку ESC, АМ32 начебто дає більше можливостей по настройкам, також можливість ESC телеметрії, тоді можна дивитись наприклад температуру ESC. Зараз вже з'явився стек SpeedeBee F405 V5, хоча у них там якась своя 32-бітна прошивка ESC

Я будував свій 7" дрон на Галичині v.2 - польот нормальний. Хочу спробувати на наступному Karma Flights.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху