Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Допоможіть підібрати правильні мотори під мою збірку!

• Автор теми Автор теми blvckl1st
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 0
  • Перегляди Перегляди 86

blvckl1st

Активіст
Активний

Репутація:

22.11.25
52
29
18
🎮
radiomaster pocket
🥽
betafpv vr03
🛸
mobula 7
Вітаю, пілоти!
Найближчим часом планую розпочати нову збірку, бо хочеться вже відчути , що таке цифра і як круто щось можна відзняти.
Подумав, що 5 дюймів буде цікаво, але пізніше. Тому вирішив взяти для початку 3.5( Точніше 3.6 ) у форматі deadcat і планую збирати дрон під 6s.
Головною проблемою є те, що я абсолютно не знаю, як правильно підібрати мотори. З огляду ринку бачу, що стеку на 45а в форматі міні мені вистачить з головою.
А от що робити з цими клятими моторами?
Дивлюсь, що на подібні «Іграшки» ставлять абсолютно різні мотори, починаючи від 16хх і навіть 21хх, а то і зовсім великі мотори.
Основний орієнтир в моєму будівництві- це deepspacefpv seeker 35. І всі його так нахвалюють на іноземних оглядах, але яка ефективність стандартних моторів від нього( aether 2006 2550kv)?
На інформації з тесту на оф. Сайті там все дуже добре, але проводячи аналіз з іншими двигунами -щось мені не дуже віриться, що він буде так грітись.
То як підібрати для себе мотори?
Наскільки я знаю, що чим більший діаметр статора, тим легше ротору розкручувати проп. Якщо я помиляюсь-виправте мене будь ласка.
До прикладу, у rcinpower є модель gts v3 2105 plus (m5) на 1850 kv. То чи можна їх використовувати в білді , якщо їх вага і зовнішні розміри майже однакові з оригінальними? Також я бачив, що використовують foxeer datura 2105.5 на 2650 kv.
Що мені вибрати і як розібратись з цим? По вазі збірка буде як і оригінал— +- 270 грамів. Плюс аккум ≈200 грамів. І треба щоб це все літало гарно, але і щоб я міг бути жвавим в моментах, коли це реально потрібно.

Вкладення

• IMG_1799.png
    IMG_1799.png
    518.8 КБ · Перегляди: 4
  • IMG_1798.png
    IMG_1798.png
    515.3 КБ · Перегляди: 5
  • IMG_1797.png
    IMG_1797.png
    398.6 КБ · Перегляди: 4
  • IMG_1795.png
    IMG_1795.png
    186.1 КБ · Перегляди: 5

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху