Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Допоможіть прив"язати дрон до radiomaster TX12

Lomaxan

Активіст
Учасник

Репутація:

05.10.25
62
11
8
🎮
Radiomaster TX12 MK2 ERLS
🥽
Cobra X V4 5G
🛸
MAMBA MK4 F722
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Бажаю міцного, допоможіть прив"язатися до пульта
у мене Diatone Mamba MK4 F722
припаяв приймач rx на tx і tx на rx

включил erls на пульте нажимаю bind нічого не реагуе, клацав різні UART у бетафлай теж нічого
хотів через бінд фразу а в мене такого меню немае у розділі приймачпрошив полетнік і пульт edgeТX та ERLS на останні версії.
як підключаю живлення, приймач блимае спочатку с интервалом 1 сек а через хвилину дуже швидко
Відео

photo_2025-10-05_21-46-38.jpg
photo_2025-10-05_21-46-42.jpg
photo_2025-10-05_21-46-45.jpg
photo_2025-10-05_21-46-49.jpg
Безымянный.jpg
mk4f722app_icm42688p_-01_53587f5.jpg

Можу здогадуватись що RX припаяно на UART1
То в бетафлай в портах треба вказати щось типа цього:

1759738049947.png

Тільки обрати UART1

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Хлопці така справа, вдалося підключити, рівень сигналу на пульті появився.
так вказав UART1
Тепер інша трабла, не можу заарміти тумблер, тупо не реагуе ничого
всі прошивки останні прошивав по мануалам з ютуба

ось видео шо сталося

Безымянныйа.jpg
Безымянный.jpg
Безымянныйц.jpg
При спробі прошити, видае помилку
але все працюе

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
1. На вкладці "Приймач" є реакція (аналогічна на стіки) повзунків на тумблери?
2. Додавати ще 1 діапазон не варто. Обирається лише AUX та виставляєте вже в наявному діапазоні де має заармитись.
------------------
Приймач можете спробувати прошити через Passthrough (Галочка в ELRS configurator). Для цього методу необхідно підключити дрон по USB (як для налаштувань самого дрону).

- Якщо дрон підключений до USB він не запустить мотори;
- Якщо стік тяги не в крайньому нижньому положенні - дрон також не запустить мотори.
- Звертайте увагу на зауваження апаратури та їх виправлення для уникнення ситуацій "Отакої!!!".

1. На вкладці "Приймач" є реакція (аналогічна на стіки) повзунків на тумблери?
2. Додавати ще 1 діапазон не варто. Обирається лише AUX та виставляєте вже в наявному діапазоні де має заармитись.
------------------
Приймач можете спробувати прошити через Passthrough (Галочка в ELRS configurator). Для цього методу необхідно підключити дрон по USB (як для налаштувань самого дрону).

- Якщо дрон підключений до USB він не запустить мотори;
- Якщо стік тяги не в крайньому нижньому положенні - дрон також не запустить мотори.
- Звертайте увагу на зауваження апаратури та їх виправлення для уникнення ситуацій "Отакої!!!".
LolXDНа вкладі приймач тумблери не реагують, тільки стіки,
2. не зрозумів, як це зробити ?

Переглянути попередні відповіді...
На вкладі приймач тумблери не реагують, тільки стіки,
2. не зрозумів, як це зробити ?
Lomaxan1. Тоді перевірте вкладку MIXES на апаратурі, має бути щось схоже
Код:
CH1 100 Ail
CH2 100 Ele
CH3 100 Thr
CH4 100 Rud
CH5 100 SA
CH5 100 SB
Цікавить саме чи виставлені тумблери (SA, SB, SC....) на канали (CH5....) Якщо з CH5 пусто - виставляє власноруч.

2. Не потрібно було натискати "Додати діапазон". Лише обрати AUX у вспливаючому меню та налаштувати діапазон (жовтий повзунок)

1. Тоді перевірте вкладку MIXES на апаратурі, має бути щось схоже
Код:
CH1 100 Ail
CH2 100 Ele
CH3 100 Thr
CH4 100 Rud
CH5 100 SA
CH5 100 SB
Цікавить саме чи виставлені тумблери (SA, SB, SC....) на канали (CH5....) Якщо з CH5 пусто - виставляє власноруч.

2. Не потрібно було натискати "Додати діапазон". Лише обрати AUX у вспливаючому меню та налаштувати діапазон (жовтий повзунок)
LolXDякшо не натиснути додати діапазон, вкладка вибора AUX не з"явлется

photo_2025-10-07_15-35-59.jpg

В нього скоріш якась упорота модель на пульті створена без каналів і міксів.
Ну я так собі уявляю...

Переглянути попередні відповіді...
коли в"язав пульта і дрон, створив нову, мож наклацав шось))
LomaxanТреба не створювати нову, бо вона гола йде. Це можуть собі тільки профі дозволити.
Треба копіювати модель шо в пульті була по замовчанню, бо в моделі по замовчанню все налаштовано і її треба зберегти в чистоті.
Саме тому копіюємо її і називаємо якимось іншим ім'ям і вже цей новий дублікат трошки підлаштовуємо під себе, якщо виникає така необхідність.

В нього скоріш якась упорота модель на пульті створена без каналів і міксів.
Ну я так собі уявляю...
Phoenixя запустив хлопці, дуже вам дякую від щирого сердця, запустив, відкрутився вгвинт, зараз закріплю і в небо

залежить де і на скільки літати?
і який бюджет?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
залежить де і на скільки літати?
і який бюджет?
PhoenixЛітати на середні відстані, бюджет аліекспресс))

ще питанячко потрібно мені прошити приймач, бо в мене не вийшло. і там написано невідома версія
Безымянный.jpg

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Літати на середні відстані, бюджет аліекспресс))

ще питанячко потрібно мені прошити приймач, бо в мене не вийшло. і там написано невідома версія
Безымянный.jpg
LomaxanГенеруємо прошивку в ExpressLRS Configurator і прошиваємо по Wi-Fi з веб-інтерфейсу.
Хоча якщо працює - то яка різниця шо там показується чи непоказується?

1760007737874.png

Ну тоді Foxeer Lollipop V4 Plus 5.8G - 2 шт. а краще 3 щоб і на дроні така ж була. Брати сантиметрів 10-15, чим довші, тим кращі.
Або додати дешевий патч 5.8GHz Triple Feed Patch Antenna

1760006849143.png

Ну тоді Foxeer Lollipop V4 Plus 5.8G - 2 шт. а краще 3 щоб і на дроні така ж була.
Або додати дешевий патч 5.8GHz Triple Feed Patch Antenna

1760006849143.png
Phoenixя бачив на окулярах у хлопців стоять різні антени, одна кругла, друга як звичайна довга атена на раціі, це важливо чи ні ?

я бачив на окулярах у хлопців стоять різні антени, одна кругла, друга як звичайна довга атена на раціі, це важливо чи ні ?
Lomaxanкругла це патч, це на далекі відстані але там обмеження кутом. Чим далі відстань, тим меньший кут. Тобто треба дивитись цією антеною прямо на дрон щоб сигнал не втратився.

я бачив на окулярах у хлопців стоять різні антени, одна кругла, друга як звичайна довга атена на раціі, це важливо чи ні ?
LomaxanДовга - це антена з круговою поляризацією, тобто сигнал надходить з усіх боків майде рівномірно, але добиває не на такі відстані як патч

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху