Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Допоможіть з налаштуванням кнопок на Radiomaster pocket!

blvckl1st

Активіст
Активний

Репутація:

22.11.25
52
29
18
🎮
radiomaster pocket
🥽
betafpv vr03
🛸
mobula 7
Вітаю! Pocket- дуже зручний, але кнопок і тумблерів на ньому не вистачає.
ШІ каже, що з прошивкою edge tx 2.10.5 можна налаштувати тріми як тумблери на 3 позиції і додавання 2 вертикальних тумблерів було б чудовим доповненням. Можливо хтось знає, як це можна налаштувати, бо я щось нічого не розумію.
Також цікавить коліщатко S1: Хочу налаштувати його на зміну потужності VTX, щоб розвантажити SC і назначити там щось інше.
Сподіваюсь, що я зможу вирішити це питання.

- це про тріми
- тут про все

- це про тріми
- тут про все
vpro
А спрощення, яке додалося у новіших версіях, не схоже, що сильно допоможе. Воно робить із трімів трипозиційні перемикачі, які завжди повертаються в центр, тому із логічними все ще треба трохи бавитися.

Дякую за відоси!🤝 Буду дивитись і розбиратись.
Але задумуюсь над тим, що може все ж таки купити собі ще один пульт. Можливо це також гарне рішення

Переглянути попередні відповіді...
Але задумуюсь над тим, що може все ж таки купити собі ще один пульт. Можливо це також гарне рішення
blvckl1stЯкщо вам покет зручний, то ні. Це найважливіше.

blvckl1stRadiomaster TX15 повинен підійти, бо TX12 через деякий час теж не вистачає перемикачів на всі забаганки.

Radiomaster TX15 повинен підійти, бо TX12 через деякий час теж не вистачає перемикачів на всі забаганки.
PhoenixТа покет дуже зручний. Просто його треба довезти до ідеалу. Я і боксер використовував, то мені з ним не дуже через розміри. А тх15 майже такий самий і в цьому проблема. Зоча з іншої сторони він округлений і повинно бути зручніше Думаю, що найкращий варіант -це gx12)

Настроїв колісчатко на зміну потужності VTX. Для початку треба щоб його побачив додаток , в для цього треба на самому пульті додати колісчатко в розділі "mixes".

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху