Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Допоможіть з пресетом на 10ку

Benderitto

Активіст
Активний

Репутація:

20.02.25
57
59
18
🎮
TX16S
🥽
DJI Goggles V2
🛸
Pink Pony
Загалом ситуація наступна, зібрав 10 дюймів, на рамі mark 4 v3 10" з наступним конфігом залізяччя:
Двигуни - Ready to Sky 3115 900kv
FC - SpeedyBee F405v4
ESC - SpeedyBee BLS 60 A
Пропи накинув народні HQProp 10х5х3
Зрозуміло, що на дефолтних налаштуваннях, цей дрон полетів спочатку в стратосферу, а потім в йОлку :) (с). Я далеко не професіонал в підах з фільтрами, хоча розуміння який параметр за що відповідає, здебільшого присутній. Крутив я ті піди, фільтри і рейти по мануалах, і з fpv advisorом, і з чортом лисим, не летить курва і все тут, максимум що вдалось, це прибрати заглухання двигунів і самовільні роли. Згодом я побачив у ЄДрон відосік, де він мучить таку ж десятку, двигуни там і рама з пропами ідентичні, тільки от стек у нього, якийсь дєшманський клон матека F7, злизав я його налаштування, разом з налаштуваннями esc і.... дрон взагалі послав мене в сраку і на добрих 20 хв загубився в пшеничному полі, поламавши два пропа, загубивши 6s2p літій-іонку, яку так і не знайшли...
Я взагалі чого тут розпинаюсь? Збірка більш ніж народна, бомж-десятка прямо. 100% в когось є робочі налаштування, поділіться будь ласка

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху