Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

допоможіть з вибором підрозділу в ЗСУ

coffeeman

Новачок
Учасник

Репутація:

18.06.25
15
4
3
🎮
radiomaster zorro max erls
🥽
Skyzone SKY04X PRO OLED
🛸
mobula 7
Вітаю панове. Здогадуюсь, що тут немало хлопців військових, допоможіть будь ласка з вибором підрозділу. Я обмежено придатний, 50 років, але літати можу. Є досвід в liftoff - 320 годин, в інших симуляторах 300 годин, літаю на 5, 7, 10 дюймів. Досвіду з вагою не так багато, але це можна виправити. Хотілось би потрапити в нормальний підрозділ, де до людей є відношення, і командири адекватні. Буду дуже вдячний.

Вітаю. Тобі достатньо оформити заявку, з тобою взяжеться рекрутер, це буде звичайна розмова де ти розповісиш про себе, тобі розповість рекрутер про вакансії. Наступний крок тобі скинуть ссилку на резюме яку потрібно буде заповнити і її вже передадуть в підібраний підрозділ.
Будь який підрозділ сбс елітний, але наразі туди попасти можна.
Є багато вакансій, літати не обовязково.

Інколи буває не передзвонюють, якщо не наберуть, напиши в лічку я скину напряму номер рекрутера.

Вітаю. Тобі достатньо оформити заявку, з тобою взяжеться рекрутер, це буде звичайна розмова де ти розповісиш про себе, тобі розповість рекрутер про вакансії. Наступний крок тобі скинуть ссилку на резюме яку потрібно буде заповнити і її вже передадуть в підібраний підрозділ.
Будь який підрозділ сбс елітний, але наразі туди попасти можна.
Є багато вакансій, літати не обовязково.

Інколи буває не передзвонюють, якщо не наберуть, напиши в лічку я скину напряму номер рекрутера.
Fankuсаме літати хочу, я вчився на це декілька років. Дякую за інформацію, але хотілось би більш докладніше, бажано з досвіду, які командири і т.п.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Теж проблема , менi 51 , не придатний був , хоча це дитяча травма опiк ноги, подав заяву в СБС , розмовляв з рекрутами, опредiлили в 411 полк , розмовляв з кимось головним , але вже десять днiв не можуть знайти вакансiю , вiдправляв вiдео як лiтаю, але все чекаю ...

Теж проблема , менi 51 , не придатний був , хоча це дитяча травма опiк ноги, подав заяву в СБС , розмовляв з рекрутами, опредiлили в 411 полк , розмовляв з кимось головним , але вже десять днiв не можуть знайти вакансiю , вiдправляв вiдео як лiтаю, але все чекаю ...

Kudrik
Літаєте добре, на швидкості, але потренуйте максимально повільно залетіти у вікно, у вузькому коридорі розвернутись на 180 і максимально повільно вилитіти, це більше знадобиться

Якби я йшов зараз, то Патрульна поліція (Лють, Хижак) або Азов.
В ЗСУ не раджу.

Переглянути попередні відповіді...
Як тiльки написав тут про свою проблему , через годину менi , подзвонили з пiдроздiлу i сказали що вийшла плутанина i з понедiлка почнется оформлення.
KudrikВітаю! Бажаю успіхів. Бережіть себе! Як буде можливість, поділіться досвідом, може і я приєднаюсь.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху