Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Допоможіть знайти монітор/телевізор для роботи

Redsir

Новачок
Учасник

Репутація:

25.05.25
3
0
1
Шукаю телевізор чи монітор приблизно 32 дюйми +- для виводу та захвату відео 1.2 та 6+ який не буде поступатися якістю зображення від «монітоа FPV Hawkeye Captain 10.2»
Всі протестовані телевізори дуже замилюють зображення а купувати і тестувати все , немає сил і можливостей.
- Пс. Такий монік треба для роботи на крило перехоплювач шахедів для кращого пошуку.
Якщо в когось є рішення, буду вдячний .

32 дюйми ніяк не покращать аналогове зображення 480p, воно вже і на десяти дюймах буде не дуже чітким.

32 дюйми ніяк не покращать аналогове зображення 480p, воно вже і на десяти дюймах буде не дуже чітким.
vproя скоріш не так поставив питання.
Треба щоб зображення на 32+ дюймовому телевізорі/моніторі було таким самим чітким та якісним як на 10 дюймовому fpv моніторі

я скоріш не так поставив питання.
Треба щоб зображення на 32+ дюймовому телевізорі/моніторі було таким самим чітким та якісним як на 10 дюймовому fpv моніторі
RedsirКоли зображення розміром, наприклад, 10х10 пікселів, а монітор нативно 100х100, то або в монітора буде задіяно лише ті 10х10 або монітор буде "розтягувати" до 100х100 з замилюванням та нечіткостями.

я скоріш не так поставив питання.
RedsirТа я про це і писав. Це неможливо.

тут ще в іншому проблема - умовний синій (в мене на самсунгу - чорний) екран.
Це коли сигнал з перешкодами - тєлєк його відмовляється показувати. Хоча, зображення може бути в більшості випадків цілком читаєме.
І включення-виключення зображення займає певний час (1-3сек). Це дуже заважає.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху