Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Дрон 3,5 дюйми на рамі volador vx3,5

zil852456

Просунутий
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
20.05.25
31
6
8
🎮
Radiomaster GX12
🥽
Skyzone 04O pro, Dji googles g3
🛸
Башер 5", speedybee bee 25, betafpv air65
На сьогоднішній день зібрав раму, припаяв моторки до регулятора обертів та чекаю ще додаткових комплектуючих. А поки чекаю, задався таким питанням, чи не замало KV я взяв для цього розміру дрону, а саме T-Motor P1604 2850KV. Просто часто бачу, що встановлюють 3600 та вище. Шановна спільнота, що краще порадите, збираю перший раз сильно не ругайте). Та можливо будуть якісь поради з приводу подального налаштування. Всім мирного та спокійного дня!

Мало. Це кв на 3.5" для 6S. Але 6S - не найкраща ідея для такого дрона.
Вам варто або змінити мотори, або таки купувати батарейки 6S.
Бо це на 50% менше потужності, ніж мало б бути, а ціна така ж.

Мало. Це кв на 3.5" для 6S. Але 6S - не найкраща ідея для такого дрона.
Вам варто або змінити мотори, або таки купувати батарейки 6S.
Бо це на 50% менше потужності, ніж мало б бути, а ціна така ж.
vproЯкі моторки краще порадите для збірки на 3,5 дюйми?

Переглянути попередні відповіді...
Які моторки краще порадите для збірки на 3,5 дюйми?
zil852456Якщо вийде важким (хочете багато друку, великий VTX чи якусь маленьку камеру носити), то 1804.
Якщо максимально легкий, то і 1604 можна.
Кв - найвище яке знайдете. Воно в таких розмірах під 4S зависоким не буває

Якщо вийде важким (хочете багато друку, великий VTX чи якусь маленьку камеру носити), то 1804.
Якщо максимально легкий, то і 1604 можна.
Кв - найвище яке знайдете. Воно в таких розмірах під 4S зависоким не буває
vproДуже велике дякую за консультацію, нові моторки вже замовив на 3800kv) Ще якщо можна консультацію, з приводу пайки проводів до регулятора моторів, бачу що деякі прокладають провода від променя через регулятор до контактів, чи не дає така пайка перешкод на регулятор?

Дуже велике дякую за консультацію, нові моторки вже замовив на 3800kv) Ще якщо можна консультацію, з приводу пайки проводів до регулятора моторів, бачу що деякі прокладають провода від променя через регулятор до контактів, чи не дає така пайка перешкод на регулятор?
zil852456Наскільки я знаю, зазвичай ні.
Такий варіант сильно зменшує шанси пошкодити дроти десь гілками, але ускладнює заміну моторів.
Але так дроти довші, тому ніколи не пізно переробити.

Це мотори під 6s.

Вітаю всіх. Якщо не проти то задам своє питання у цій темі. Їде до мене така конфігурація

Рама Angel 149 3"
- Стек MINI F405 FC+ESC 40A
- Двигуни 1505 B2 3450 kv
- VTX Cyclone 5.8G 1000 mW 48ch
- Камера RunCAM Robin 3 1200 TVL
- ELRS 2.4 GHz Nano RX
- Антена 5.8 G
- Buzzer
- Пропи Gemfun 3020-3

Допоможіть будь ласка з вибором акумулятора. Підтримує як 4s так і 6s
Літаю я поки на початковому рівні тому час польоту для мене більш важливий ніж маневреність шалена. Продавець рекомендуе 6s 800ma.

Вітаю всіх. Якщо не проти то задам своє питання у цій темі. Їде до мене така конфігурація

Рама Angel 149 3"
- ELRS 2.4 GHz Nano RX
- Антена 5.8 G
- Buzzer
- Пропи Gemfun 3020-3

Літаю я поки на початковому рівні тому час польоту для мене більш важливий ніж маневреність шалена. Продавець рекомендуе 6s 800ma.
ArgonЗазвичай акумулятор залежить від моторів. Під твої особисто я би взяв 4s. Але можливо і використання 6s з обмеженням потужності моторів. Звертаю увагу, що я нічого не рекомендую, бо сам не професіонал. 6S важче ніж 4S, але скоріше за все час польоту буде більший

Рама Angel 149 3"
- ELRS 2.4 GHz Nano RX
- Антена 5.8 G
- Buzzer
- Пропи Gemfun 3020-3

ArgonТрошки складно, бо для 3" 3450кв малувато на 4S, але мотори великі, тому можна взяти пропи із високим пітчем.
На 6S точно буде добре із пропами з малим пітчем, можливо трохи motor limit треба буде додати. І люди з великим досвідом кажуть, що ESC під 4-6S на 4S живуть довше, ніж на 6S.

А розмір акума вже вибирайте від ваги. 3" добре працюють, коли в них загальна маса трохи менше ніж 250г.

Трошки складно, бо для 3" 3450кв малувато на 4S, але мотори великі, тому можна взяти пропи із високим пітчем.
На 6S точно буде добре із пропами з малим пітчем, можливо трохи motor limit треба буде додати. І люди з великим досвідом кажуть, що ESC під 4-6S на 4S живуть довше, ніж на 6S.

А розмір акума вже вибирайте від ваги. 3" добре працюють, коли в них загальна маса трохи менше ніж 250г.
vproВага дрону 174.6 грами, на акуми не багато злишається

Spcmaker двигуни, правда це мені не дуже багато каже 22365.jpg

Spcmaker двигуни, правда це мені не дуже багато каже 22365.jpg
ArgonЄ така ж модель на 2350 KV - це під 6s. Твої під 4S з вищим KV. Але, як я писав вище, можна і 6s використовувати, при цьому треба в Бетафлайт знизити потужність моторів. Я б взяв собі акумулятор 4s

4s якої ємності порекомендуєте ?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
4s якої ємності порекомендуєте ?
ArgonТа дивись сам. Чим більша ємність, тим більша вага і розмір. Я собі брав на 3,5" 4S 650mah, але мені важлива була вага. Літаю близько 4-5 хвилин, але трохи навалюю на тротл. Якщо тобі літати блінчиком і важливий час польоту, то дивись ближче до 850 mah

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
9
Перегляди
152
Відповідей
3
Перегляди
78
Назад
Зверху