Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Дрончик 7 дюймів вимикається під час польоту.

Pharaon

Новачок
Учасник

Репутація:

08.06.25
5
3
3
🎮
TX12
🥽
COBRA X V4
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Друзі бажаю здоров'я. Під час польту дрончик чомусь вимикається та перезавантажується. Прошивки різні ставив, налаштування фільтрів міняв, нічого не допомагає. Підкажіть куди копати.
Стек : SpeedyBee F405 V4 BLS 60А
Двигуни : FLASHHOBBY A2807 1300KV
Камера : RunCam Phoenix 2
VTX : AKK Race Ranger 1.6W

Як варіант при навантаженні відключає батарею BMS плата яка знаходиться в середині батареї, спробуй іншу батарею.

Як варіант при навантаженні відключає батарею BMS плата яка знаходиться в середині батареї, спробуй іншу батарею.
Bikanahна батареях дронів не ставлять бмс. бмс стоїть відразу у зарядці.. тому дивляться на живляння - візуальний бмс

За мотори відповідає ругулятор. Думаю проблема в ньому.

1. Перевірте регулятор на перегрів відразу після відключення моторів.
2. Перепрошийте регулятор з прошивки BLHeli_S на прошивку Bluejay.
3. Проведіть налаштування Bluejay.
4. Перевірте дрон на наявність вібруючих елементів (мотори, антени, рама)
5. Налаштуйте піди/фільтри
6. Спробуйте інший регулятор.

Так як ви деякий час літаєте думаю питання в підах/фільтрах і відповідно далі йде перегрів.

За мотори відповідає ругулятор. Думаю проблема в ньому.

1. Перевірте регулятор на перегрів відразу після відключення моторів.
2. Перепрошийте регулятор з прошивки BLHeli_S на прошивку Bluejay.
3. Проведіть налаштування Bluejay.
4. Перевірте дрон на наявність вібруючих елементів (мотори, антени, рама)
5. Налаштуйте піди/фільтри
6. Спробуйте інший регулятор.

Так як ви деякий час літаєте думаю питання в підах/фільтрах і відповідно далі йде перегрів.
PhoenixЯкби відключався регулятор він би по ідеї не перезавантажувався. Я б спробував спочатку поміняти FC

Переглянути попередні відповіді...
Якби відключався регулятор він би по ідеї не перезавантажувався. Я б спробував спочатку поміняти FC
a1xта спочатку взагалі треба зрозуміти ЩО за рама, як там все зроблено і тд. може в нього там банально біда..не зрозуміла Т..
не зрозуміло яка батка, коректно лі відображається ток, щоб щось розуміти..
так все що хоче може бути.

та спочатку взагалі треба зрозуміти ЩО за рама, як там все зроблено і тд. може в нього там банально біда..не зрозуміла Т..
не зрозуміло яка батка, коректно лі відображається ток, щоб щось розуміти..
так все що хоче може бути.
NAukovecу мене було що грілись і вимикались мотори через неналаштовані піди, але при цьому польотник не перезавантажувався. Автор не написав чи гріються мотори і чи знову дрон може летіти після перезавантаження. Може перезавантажуватись через просадку батареї, але тут не видно просадки, значення струму типові для спокійного польоту, батарею міняли, прошивку міняли. Залишається дефект польотника, при наявності його поміняти не важко. Зате вже буде точно відомо чи в ньому причина

у мене було що грілись і вимикались мотори через неналаштовані піди, але при цьому польотник не перезавантажувався. Автор не написав чи гріються мотори і чи знову дрон може летіти після перезавантаження. Може перезавантажуватись через просадку батареї, але тут не видно просадки, значення струму типові для спокійного польоту, батарею міняли, прошивку міняли. Залишається дефект польотника, при наявності його поміняти не важко. Зате вже буде точно відомо чи в ньому причина
a1xМотори не гріються з ними все нормально. Батки також різні підкидав і всеодно він вирубається. Після падіння він знов літає деякий час.

Мотори не гріються з ними все нормально. Батки також різні підкидав і всеодно він вирубається. Після падіння він знов літає деякий час.
Pharaonзапитав чатЖПТ, з'явились ще варіанти 1) перевірити конденсатор 2) перевірити якість пайки, можливо промити все ізопропіловим спиртом 3) зменшити частоту PID loop 4) записати лог, подивитись що було перед перезавантаженням - вібрації, можливо напругу живлення

посилання на мій діалог з чатЖПТ

запитав чатЖПТ, з'явились ще варіанти 1) перевірити конденсатор 2) перевірити якість пайки, можливо промити все ізопропіловим спиртом 3) зменшити частоту PID loop 4) записати лог, подивитись що було перед перезавантаженням - вібрації, можливо напругу живлення

посилання на мій діалог з чатЖПТ
a1xЗамінив стек на інший і все працює.

• Like
Реакції: a1x
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Ну теж варіант. Можна спочатку перепрошити на останню прошивку.
А спробуйте спускатись по прошивці вниз, встановивши попередню.

Мені так подобається як ви називате 7-ми дюймову бандуру "дрончиком")))

Мені так подобається як ви називате 7-ми дюймову бандуру "дрончиком")))
Льотчик-зальотчик😁 та він і є ,,дрончик"....я після того як потримав у руках 15 дюймовий дрон, дивлюсь на свою сімку....і думаю...яка ж це іграшка, проти пятнашки..🤣

😁 та він і є ,,дрончик"....я після того як потримав у руках 15 дюймовий дрон, дивлюсь на свою сімку....і думаю...яка ж це іграшка, проти пятнашки..🤣
DSDВсе аовернеться до тінівупів із зарядом, ладним набою. Про е навіть Миець писав.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху