Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Eachine EV800D

Eachine EV800D 2017

Не має прав доступу, щоб купити (129.99 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
784
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Eachine EV800D - Народний і найпоширеніший шолом FPV початківців

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Хто-небудь знає, чи є варіант замінити лінзу Френеля у шоломі, якщо наявна фокусна відстань не підходить для очей?
Може, у кого є досвід?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Хто-небудь знає, чи є варіант замінити лінзу Френеля у шоломі, якщо наявна фокусна відстань не підходить для очей?
Може, у кого є досвід?
A ZВирішив проблему перемістивши лінзу на 1 см ближче до очей

Короткі інструкції не накидаєте? Буду брати собі - боюсь доведеться фокусну відстань регулюваит - присутні діоптрії-мінуси
HindinusaТак які інтрукції....) просто переміщаєете лінзу на один сантиметр да і все. Закріпити можна різними способами... я наклеїв з двох сторін лінзи паралонові ножки які ідуть в комплекті з рамою марк 4. Також іще до шолома додав додаткову батарею.... фото прикладаю

Вкладення

• зображення_viber_2025-06-26_14-32-19-831.jpg
    зображення_viber_2025-06-26_14-32-19-831.jpg
    161.4 КБ · Перегляди: 9
  • зображення_viber_2025-06-26_14-32-19-827.jpg
    зображення_viber_2025-06-26_14-32-19-827.jpg
    152.3 КБ · Перегляди: 10
  • зображення_viber_2025-06-26_14-32-19-839.jpg
    зображення_viber_2025-06-26_14-32-19-839.jpg
    230.4 КБ · Перегляди: 9
Починав вхід у хобі з вищевказаного шолома. Зара використовую у якості додаткового монітора.
Проблеми з якими я зіштовхнувся:
  • слабка внутрішня батарея
  • контакт живлення від 220 з часом відвалюється, припій тріскає.
  • конектор на кабелі, який дає змогу живитись від 3S батареї розвалився.
  • важкі
Додатково встановив на шолом екранчик з відображенням вхідного вольтажу з батки для зручності відстеження напруги.
А загалом класні окуляри для початківця.

Починав вхід у хобі з вищевказаного шолома. Зара використовую у якості додаткового монітора.
Проблеми з якими я зіштовхнувся:
  • слабка внутрішня батарея
  • контакт живлення від 220 з часом відвалюється, припій тріскає.
  • конектор на кабелі, який дає змогу живитись від 3S батареї розвалився.
  • важкі
Додатково встановив на шолом екранчик з відображенням вхідного вольтажу з батки для зручності відстеження напруги.
А загалом класні окуляри для початківця.
GRAnУ новішої DM версії із індикацією батарейки все погано. Там показує або повністю заряджену, або повністю розряджену, тому якщо дрон не має падати, то треба із павербанком зразу літати, бо ніколи не знаєш, коли він вимкнеться.

У новішої DM версії із індикацією батарейки все погано. Там показує або повністю заряджену, або повністю розряджену, тому якщо дрон не має падати, то треба із павербанком зразу літати, бо ніколи не знаєш, коли він вимкнеться.
vproГадав, що це дефект саме моєї одиниці. Брав б/в і з часом помітив, що сильно нагрівається в області центрального процесора - через це вирішив, що виросло споживання і тому так швидко сідає акумулятор. Акумулятор (за індикацією) дійсно дуже швидко міняє стан при підключенні чи відключенні зовнішнього пауербанка чи зарядного пристрою. До того ж я експериментанув із зовнішнім відеосигналом типу AV і скажу що експеримент не обійшовся без косяків з визначенням сигналів, через що я міг підкорочувати вихідні звукові сигнали і спалити цифро-аналогові перетворювачі в ЦП або підсилювач.

Перепрошую, а можна докладніше щодо зовнішніх AV?

HindinusaБрав шнур перехідник з тюльпанів на Jack-3.5 чотириконтактний (тут нажаль є декілька варіантів розташування загального дроту і глибини проникнення штекера у гніздо). Тому бажано підібрати підходящий роз'єм окремо від кабеля, для розпайки з нуля. Довелось скоригувати глибину шматочком термоусадки. Далі шукав схему розпайки по кільцях штекера для роз'єму (як виявилось відео-вхід, аудіо-вихід) але так нічого, окрім згадки про такий перехідник, не знайшов. Задача полягала в тому, щоб приєднати окуляри до ПК, щоб літати у симуляторі в окулярах. Для цього береться перетворювач HDMI2AV (не AV2HDMI) і підключається до ПК відповідно через HDMI, а до окулярів через цей наявний або саморобний кабель-перехідник. Власне мене не задовільнив результат - чомусь таки з ПК польоти зовсім не такі - порушується співвідношення сторін і я погано розбираю мішені на трасах (коли вони стандартного бірюзового кольору, на приклад). Але, можливо зможу відновити розпайку кабеля і опублікувати, якщо треба.

• Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Hindinusa 1000003323.jpg
Ось така розкладка контактів у роз'ємі. Я брав шнур перехідник з Jack3.5 (4 контакти) на 3 RCA. Та виявляється, що у нього один контакт занадто широкий, тому надів туди обмежувальне кільце з термоусадки. Відповідно Video з'єднується з центральним контактом RCA, а GND з кільцевим контактом.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху