Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

ELRS RX_FAILSAFE

Ihor_n

Новачок
Учасник

Репутація:

14.07.25
3
0
1
🎮
Boxer
Всім привіт, маю декілька "під...ких" (фото 1,2) дронів, в яких elrs на 433 мгц. при встановленні своїх на 2.4 та 915 мгц. пульт пише що забіндився але керування нема , по бетафлаю відповідно реакції на пульт нема та маю помилку "RX_FAILSAFE" . Через ELRS конфігуратор модуль elrs також ніяк не прошивається, в той же час коли той самий модуль ELRS підпаюю на свій польотний (фото 3) все прошивається без проблем, що може бути не так з "під....кими" контролерами що вони працюють лише з ELRS 433 ?
Заздалегідь вдячний за відповіді.....

Вкладення

• IMG_6461.jpeg
    IMG_6461.jpeg
    1.5 MБ · Перегляди: 10
  • IMG_6456.jpeg
    IMG_6456.jpeg
    1.5 MБ · Перегляди: 10
  • IMG_6458.jpeg
    IMG_6458.jpeg
    1.8 MБ · Перегляди: 8
В теорії польотнику має бути байдуже, на якій частоті працює приймач. Він просто отримує сигнали керування.
Можу тільки припустити що там якісь кастомні прошивки на приймачу і польотнику, які працюють тільки в парі, але то тільки мої фантазії :)

В теорії польотнику має бути байдуже, на якій частоті працює приймач. Він просто отримує сигнали керування.
Можу тільки припустити що там якісь кастомні прошивки на приймачу і польотнику, які працюють тільки в парі, але то тільки мої фантазії :)
ColdmanВ польотному оновив прошивку , без різниці . Маю три трофейні дрони і на кожному та сама ситуація.

Вкладення

• IMG_6463.jpeg
    IMG_6463.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 9
В польотному оновив прошивку , без різниці . Маю три трофейні дрони і на кожному та сама ситуація.
Ihor_nЦе рекомендують штучні інтелекти

🔧 Що перевірити​

1. UART у Betaflight
    • У Ports маєш ввімкнути Serial RX на тому UART, куди припаяв приймач.
    • Часто помилка саме тут: приймач підключений правильно, але в конфігураторі вибраний інший UART → Betaflight його просто не читає.
  2. Налаштування Receiver
    • У вкладці Configuration → Receiver має стояти:
      • Serial-based receiver (SPEKSAT, SBUS, SUMD)
      • І в полі нижче вибрати CRSF (бо ELRS працює по CRSF-протоколу).
    • Якщо лишилося SBUS чи щось інше — буде постійний RX_FAILSAFE.
  3. Живлення приймача
    • Чи подаєш 5V або 3.3V правильно? (деякі приймачі тільки 5V, інші працюють і від 3.3V).
    • Якщо RX світиться/блимає → живлення є, але якщо ледве тліє або взагалі не світиться — може бути просадка по напрузі.
  4. Пайка проводів
    • Обов’язково: TX приймача → RX на FC, і навпаки (RX приймача → TX на FC).
    • Дуже часто плутають і з’єднують TX–TX, RX–RX → зв’язку немає.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
47
Відповідей
1
Перегляди
98
Назад
Зверху