Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Foxeer 5.8G Reaper Extreme V2 2.5W 72CH VTx

Foxeer 5.8G Reaper Extreme V2 2.5W 72CH VTx v2

Не має прав доступу, щоб купити (59.90 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
783
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Foxeer 5.8G Reaper Extreme V2 2.5W 72CH VTx - Потужний 5.8G VTx на 72 канали з 5 рівнями потужності та PIT режимом

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Проблема.
При перемиканні потужності не зберігаються налаштування.
Ставлю 1.5 Вт при скиданні живлення знову стоїть 200 мВт.
?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Проблема.
При перемиканні потужності не зберігаються налаштування.
Ставлю 1.5 Вт при скиданні живлення знову стоїть 200 мВт.
?
PBFПроблема із скиданням налаштувань потужності на Foxeer Reaper Extreme V2 VTx може бути пов'язана з кількома можливими причинами:
  1. Збереження налаштувань: Якщо налаштування потужності скидаються після вимкнення живлення, проблема може бути у функції блокування частот і потужностей. Щоб розблокувати всі рівні потужності, потрібно натиснути і утримувати кнопку "KEY", поки червоний індикатор не спалахне і не залишиться постійно увімкненим.
  2. Налаштування через Betaflight: Якщо ваш передавач підключений через Tramp протокол до контролера польоту, будь-які зміни, зроблені кнопками на передавачі, не будуть працювати, оскільки всі налаштування повинні бути виконані через Betaflight або інший сумісний контролер
Рішенням може бути налаштування потужності через Betaflight або повторна активація всіх рівнів потужності за допомогою ручного розблокування.
Надіюсь це допоможе просунутись хоч трошки вперед

п.1 Червоний горить постійно (кнопка більше 12 секунд)
віконано
п.2 Протокол - TRAMP через BF, стоїть 200 мВт. Ставлю 1.5 Вт. Зберігаю. Від'єдную батку. Далі конект. Стоїть 200 мВт.

Я не зовсім впевнений у тому, що у мене є трансмітер Foxeer 5.8G Reaper Extreme V2 з потужністю 2.5W і 72 каналами. Можливо, все ж таки мова йде про варіант, який має 40 каналів. Але логіка повинна бути та сама.

Я не зовсім впевнений у тому, що у мене є трансмітер Foxeer 5.8G Reaper Extreme V2 з потужністю 2.5W і 72 каналами. Можливо, все ж таки мова йде про варіант, який має 40 каналів. Але логіка повинна бути та сама.
PBFДруже, так думаю що лгіка така сама. А ось що робить з твоєю проблемою ще не розібрався. Як тільки щось накопаю дам знати

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху