Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

FPV 3,5 inch

Мaxim Li

Активіст
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки!
16.10.24
88
54
18
🎮
Radiomaster TX12
🥽
Skyzone 04O pro
🛸
Meteor 65 Air
Доброго дня.
Нарешті вирішив зібрати свій перший FPV.
На днях спробую протестить.

Рама: Volador 3,5 inch
Мотори: Ysido 1505 (3750 KV)
Стек: SpeedyBee F405 mini
VTX: SpeedyBee TX800
Камера: Caddx Ratel 2
Приймач: HappyModel EP1 RX Nano
Антена: Foxeer Lollipop 4 plus
Buzzer: JHE 20B
Пропи: HQProp 3,5x2x3
Акум: Tattu 4S 650 mah 95C
Додатково замовляв 3D друк для антени і бокові панелі

Вкладення

• IMG_20250501_095144_min.jpg
    IMG_20250501_095144_min.jpg
    954.2 КБ · Перегляди: 45
Гарно вийшло, але мені здаєтся антена VTX занизько стоїть, аккумом може екранувати як будете летіти на себе.

Гарно вийшло, але мені здаєтся антена VTX занизько стоїть, аккумом може екранувати як будете летіти на себе.
AeneasБуло 2 варіанти друку: для подовженої антени і такий. Вибрав саме цей варіант, тому як вірогідність зламати антену менше, але на шкоду якості зв'язку. Я тільки навчаюсь, і гарні краші гарантовано.

Підкажіть де брали раму?

denykkЯ щойно знайшов це на AliExpress:
грн.1,479.81 | FlyFishRc Volador VX3 VX3.5 Freestyle Frame Kit 3 / 3.5 Inch X T700 карбоновий сумісний DJI O3 / O4 PRO HD VTX для FPV Racing Drone

Всім привіт. Хочу поділитися враженнями. Нарешті дав дупля з налаштуванням PID на своєму Volador 3,5 inch. Налаштував фільтри, підвищив Мультиплеєр (майже навмання), знайшов баланс P і D, знайшов більш-менш параметр І. Далі FF та Dmax. Але щось не сподобалось, іноді були тримтіння/осциляції. Поміняв пропи на трохи з більшим кроком. І все заново. Все одно не те. Пробував знімати захист стеку, перепаював мотори, послабляв та посилював кріплення стеку. Не допомогло. Поліз знову в баланс між P і D, грався з параметром I, знизив Мультиплеєр. Не вийшло. Перепрошив ESC на 96кГц (було на 48), стало краще, але не зовсім. Ну і знову по 10му колу відосики з youtube та аналіз всіх логів. І тут до мене дійшло, де можливо зробив помилку. Виявилось все просто. Треба було з самого початку знайти правильний параметр Мультіплеєру, тобто підвищити всі показники PID. Це знижує затримку, ну і для менших дронів потрібні трохи вищі показники PID. Доречі, виявилося, що баланс між P і D саме краще 1.0 (по замовчуванню). Сьогодні пробний політ. І о чудо!!! Дрон став різкий, як пронос, осциляцій не помічено, пропвошу мінімум! Є ще трішечки переліт по графіку Pitch, але то вже дрібниці. Доналаштую. Головне, що я його переміг. За цей час 33 рази виходив політати, записано та проаналізовано 109 файлів з блекбоксу, приблизно 10-15 падінь і крашів, зламано 1 промінь, ну і трохи 2 мотори зносилися (ніколи не купуйте мотори Ysido).
Хтось скаже що довго це все, так, згоден. Усіх танців з бубном не передати словами. Але це мій перший власноруч зібраний і налаштований дрон, ну і мета була саме розібратися в налаштуваннях. Тепер буду вчитися нормально літати)))
Всім дякую за увагу

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
8
Перегляди
276
Назад
Зверху