Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

FPV Labs - Drone Simulator

FPV Labs - Drone Simulator 2026

Не має прав доступу на завантаження

emptysource

Редактор
Модератор

Репутація:

23.07.25
158
65
28
🎮
radiomaster tx12
🥽
eachine 800dm / meta quest3(OpenIPC)
🛸
2" 2/4s також 5" 4-6s
emptysource створив новий ресурс:
FPV Labs - Drone Simulator - Літайте з реалістичною фізикою, графікою нового покоління та найдетальнішим конфігуратором дронів

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Тим, хто хоче спробувати і зрозуміти, чи воно йому треба, можу запропонувати гостьовий доступ до свого акаунту(steam)

Тим, хто хоче спробувати і зрозуміти, чи воно йому треба, можу запропонувати гостьовий доступ до свого акаунту(steam)
emptysourceВітаю! І шо , як воно? Чи вартий уваги? Бо я думав собі купити, але хотілося б почитати спочатку)

Переглянути попередні відповіді...
Вітаю! І шо , як воно? Чи вартий уваги? Бо я думав собі купити, але хотілося б почитати спочатку)
blvckl1stну кожен сам ввирішує для себе чи вартий. Звук топ, графа топ. ніби все ок по фізиці. Хочаб за відчуття такого я купив. Хоча комп має бути серьозним. в мене мінімальні налаштування(про графіку забув одразу) і 60 фпс максимум

ну кожен сам ввирішує для себе чи вартий. Звук топ, графа топ. ніби все ок по фізиці. Хочаб за відчуття такого я купив. Хоча комп має бути серьозним. в мене мінімальні налаштування(про графіку забув одразу) і 60 фпс максимум
emptysourceЯ просто трошки задовбався від tryp і хочеться чогось нового. На сторінці сима писали, що там ніби є гарні налаштування дрона:
«Розмір рами. KV двигуна. Розмір пропелерів. Вага. Кут камери. Налаштування PID. Rates.»
Ось цікаво саме це і чи працює воно нормально)
Бо якщо там так само як і в tryp- що,умовно, є 3 мотори , 5 пропів і ще декілька моментів, які не сильно впливають на політ-то це не цікаво)

Я просто трошки задовбався від tryp і хочеться чогось нового. На сторінці сима писали, що там ніби є гарні налаштування дрона:
«Розмір рами. KV двигуна. Розмір пропелерів. Вага. Кут камери. Налаштування PID. Rates.»
Ось цікаво саме це і чи працює воно нормально)
Бо якщо там так само як і в tryp- що,умовно, є 3 мотори , 5 пропів і ще декілька моментів, які не сильно впливають на політ-то це не цікаво)
blvckl1stНажаль про тріп мені невідомо нічого окрім візуалу. Про лебс можу сказати, шо там пародія на бетафлайт)) ніби працює(експерементував з параметрами) , хоча я не майстер налаштувань та калібровок

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху