- 28.07.24
- 914
- 782
- 93
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra SD
- 🛸
- 75/Air65/7"
Вітаю, шановне товариство!
Сьогодні вводиться в експлуатацію стабільне оновлення нашого форуму. Серед іншого хочу висловити величезну подяку розробнику розширень форуму @Berg, за його тривалу підтримку і розробку функціоналу нашого проекту. Завдяки його роботі була допрацьована і вдосконалена система інтеграції з Telegram, конкурси та багато іншого!
Що нового в оновленні:
Дякую всім вам за вашу величезну підтримку нашої спільноти!
З повагою та вдячністю,
Magshifter
Сьогодні вводиться в експлуатацію стабільне оновлення нашого форуму. Серед іншого хочу висловити величезну подяку розробнику розширень форуму @Berg, за його тривалу підтримку і розробку функціоналу нашого проекту. Завдяки його роботі була допрацьована і вдосконалена система інтеграції з Telegram, конкурси та багато іншого!
Що нового в оновленні:
- Оновлена система сповіщень в телеграм месенджері. Тепер всі зареєстровані за допомогою Telegram, або ті, хто під'єднав свій акаунт будуть отримувати сповіщення, що стосуються їх особисто (лайки, особисті повідомлення, відповіді на коментарі в темах та інше.
- Пофіксені похибки в системі коментарів.
- Допрацьований функціонал Конкурсів.
- Створена "Чернетка" для групи "Редактори", щоб можно було без проблем готувати статті безпосередньо на форумі перед їх публікацією. Якщо вам необхідна Чернетка пишіть мені в ПП
- Виправлено багато різних помилок та було локалізовано більше трьох десятків фраз.
- Подовжена аренда хостингу та домену форуму на рік. Про це більш детальніше трошки пізніше в окремій темі
Дякую всім вам за вашу величезну підтримку нашої спільноти!
З повагою та вдячністю,
Magshifter