Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

FT F722 PRO

tenzik

Новачок
Учасник

Репутація:

11.01.26
15
1
3
🎮
Jumper t20
🥽
Skyzone 04x pro
🛸
Ще немає
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Доброго часу!
Можете підсказать куди на цей контроллер підпаять gps датчик і магнітометр?
І ще - виробник нігде не вказав чи можна на нього inav поставить. На ньому уже стоїть остання бетка. Але пишуть що з gps inav краще ппоацює. Screenshot_2026-01-30-19-06-58-730_org.ebookdroid.jpg

А ще будь ласка: якщо на контроллері 5 uart, і всі зайняті. А потрібен ще один на серву. Є якийсь фокус??

1 rx
2 vtx
3 compas
4 gps
5 camera servo
6. Servo ?

І всі п'ять потрібні..

Дякую!
Правда я хотів цю функцію задіяти на інший контроллер AIO, а в нього більше просто не має інших виводів.
Так що я прийняв рішення цей аіо без фокусів, а шосту серву вже буду задіювати на контролеру в якого є ці додаткові піни.

Він до бетки не конектиться. Бо замінив мікруху

Переглянути попередні відповіді...
Так а ти на неї щось заливав?
KrukНі бо не можу знайти відповідну прошивку під нього. Аналогічного стеку теж нема, щоб взяти файл прошивки. Офіційні представники кажуть - дамо прошивку, коли стек буде в продажі. А зараз їх вже нема. Скоро будуть і це хз коли

Ні бо не можу знайти відповідну прошивку під нього. Аналогічного стеку теж нема, щоб взяти файл прошивки. Офіційні представники кажуть - дамо прошивку, коли стек буде в продажі. А зараз їх вже нема. Скоро будуть і це хз коли
BanditchYa🤦🏼‍♂️ ну дивися, ти припаяв на плату "пустий" чіпси. Через бетафлай ти його не прошиєш, це треба робити через stm32, або програматор, наскільки я розумію цю ситуацію

🤦🏼‍♂️ ну дивися, ти припаяв на плату "пустий" чіпси. Через бетафлай ти його не прошиєш, це треба робити через stm32, або програматор, наскільки я розумію цю ситуацію
KrukБетка шиє. Я вже так робив. Потрібна лише прошивка

Загалом, ти можеш мені пояснити, нащо тобі такий стек був потрібен??

Я знайшов тобі таргет на цій польотник, але з мілбети

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху