Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

GEPRC TinyGO FPV Whoop RTF/Whoop RTF 4K

GEPRC TinyGO FPV Whoop RTF/Whoop RTF 4K 2023

Не має прав доступу, щоб купити (259.99 $)

scary83

Ентузіаст
Добродій

Репутація:

За підтримку Спілки! За підтримку ЗСУ!
06.09.24
126
130
43
🎮
Radiomaster Zorro
🥽
SKYZONE Cobra x V4
🛸
air65, GepRC TinyGo, Darkstar 20
scary83 створив новий ресурс:
GEPRC TinyGO FPV Whoop RTF/Whoop RTF 4K - Дрон який може сам писати польоти незаледно від шолому

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Мої вітання.
Мій перший стартовий набір якраз був якраз TinyGo 4K RTF Kit.
Доволі жвавий (живлення 2шт 1S батареї) вупчик.
Як тільки потрапив мені в руки, одразу взявся трохи модифікувати його:
-замість "дротика" антени керування поставив Т-подібну антену на 2.4 ГГц;
-диполь відео замінив на "лоліпоп" Люміньєр, а на шолом замість сосисок поставив фоксіри - відео в шоломі стало меньше "сніжити";
-ну і пропи замінив з 4 лопастей на 3.
HD модуль дозволяє писати відео з камери прямо на карту пам'яті (6-8 хв.)
Рекомендую докупити "жменьку" баток і зарядку WiFly на 6 баток.
Як з'явився 3D принтер, то роздрукував бокс на нього.
В порівнянні з Цетусом-Х на багато жвавіший

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Ну запис там залежить від розміру сд карти у мене 32 в дроні стоїть то трохи довше вистачає , баток 4 по 530 (десь на 4.30-5.00 хв вистачає) , та 2 по 720(а от на ціх 8 хв літаю , хоча в тримач дрона влазить тільки 1 тому другу кріплю стропою яка в комплекті дрона була), WiFly купив через місяць користування бо стандартна тільки на 4.32 v , заряджає, антени на дроні ще не колхозив ,а діпольки на шоломі замінив на пагоду , сигнал став краще, антена elrs засунута в середину дрона поки далеко не літаю вистачає як почне відвалюватись сигнал , буду купувати термоусадку та антени))) а от пропи на 3 лопасті одразу через тиждень після покупки взяв бо ті що в комплекті дуже верещать як для квартири, замість них поставив hq на 3 лопасті (з моїми експериментами по фліпам та ролам вже 3 комплекти пропів убив)))) , став не просто тихіще а ще чомусь став меньше батареї розряджати я не фізик тому просто відмітив цей факт,

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху