Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Geprc вбудований elrs - діод постійно світиться червоним.

SFFPV

Новачок
Учасник

Репутація:

23.03.26
3
0
1
🎮
Radiomaster tx 15
🥽
G3
🛸
DJI Neo
Товариство, можливо хтось стикався з таким, або/і має якийсь план дій щодо відновлення зв'язку між пультом та дроном. Всё наче було добре, було з'єднання і я виставляв як раз значення тумблерів в бетафлай. Але швидко довелось все вимикати, в ітозі зникло з'єднання. Дрон не бачить пульт, діод постійно горить червоним (не блимає, не переходить в wifi режим) і не перепрошивається через elrs config. саме ELRS модуль вбудований в TAKER F405 20A AIO, там якийсь SE варіант з пропонованих. Але щоб не обирав різні версії і тд, прошивка не ставится.

Як правильно відновити зв'язок між пультом та дроном в такій ситуації?
Перепрошивати польотнік повністю треба чи все ж можливо прошити тільки elrs module тільки? Буду вдячний за будьякі підказки!

Активність на форумі шалена - не думаю шо сюда є сенс заходити за порадами.
Бо можна бороду відростити за час поки буде хоч якась реакція.

Почнем з того, що статичне світіння світлодіоду RX каже або про наявний зв'язок з апаратурою або про DFU режим.
У першому випадку перевірте чи точно апаратура з'єднується з приймачем, а також чи не злетіли у Вас "Serial RX" на UART2 (вкладка портів) та "Serial UART" з "CRSF" на вкладці приймача.

Хочааа, якщо не створюється Wi-fi точка і світлодіод горить статично то, найімовірніше, RX у режимі DFU (трошки зацеглинений).
В такому випадку окремі приймачі шиються через программатор, або (як варіант) у режимі Passthrough з поданням живлення на сам Rx у моменті "Passthrough Done" при процесі прошивки через ELRS Configurator.
Як розцеглинити вбудований приймач - фіг зна. Можете спробувати замкнути RX-EN п'ятаки на платі у моменті "Passthrough Done".

Інформація взята тут, тут і тут.

Рекомендую класичну Т-подібну бритву. Не забивається та й гоління значно краще та комфортніше коли руку наб'єте. А ще дешевше!

Дякую за відповідь.
Вирішив проблему натисканням кнопки boot для elrs модуля під час підключення. І норм. Приймач вийшов з зависання. Але я тут же став його прошивати (незрозуміло навіщо) І вже закірпічив його власноруч. Оскільки таргета І навіть правильного модуля я не знав. Вирішити проблему не має можливості. Тому замовив elrs окремий модуль від radiomaster. Буду його паяти, замість вбудованого.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
0
Перегляди
37
Назад
Зверху