Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

GX12 Dual-Band Gemini-X

GX12 Dual-Band Gemini-X 2024

Не має прав доступу, щоб купити (169.99 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
GX12 Dual-Band Gemini-X - Інноваційний FPV-контролер із Gemini-X технологією для стабільності та продуктивності.

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Тільки хотів написати про нього, прикольна апаратура думаю собі прикупити на заміну zorro)))

Дуал та залізні стінки приваблюють :) може буде скоро Про варіант "16"
MagshifterАлюміневі стіки я собі і на зорро можу прилаштувати, просто візуально прикольно, діжітал опрацювання стіків та дуал встроєний теж класна штука)))

Дуал та залізні стінки приваблюють :) може буде скоро Про варіант "16"
Magshifterтак тут повнорозмірні стіки нащо тобі після цього 16 , антени вбудовані можна пігтелом переробити на зовнішні я собі такий прозапас купив але поки що не бачу потреби ставити
:)

Нарешті зробили нормальний порт для зарядки і підключенння в одному місці.
Нарешті ОЛЕД дисплей.
Про гімбали кажуть що наче прикольні і якісь futureproof трохи

Придбав цю чудову апаратуру,ергономіка дуже приємна але є велике но, при підключенні дрона на 915 покажчик lq скаче що шалений,а коли підключається 2.4 дрон lq тримається у діапазоні 90-100 хоча пульт від дрона на відстані 1 метра

Придбав цю чудову апаратуру,ергономіка дуже приємна але є велике но, при підключенні дрона на 915 покажчик lq скаче що шалений,а коли підключається 2.4 дрон lq тримається у діапазоні 90-100 хоча пульт від дрона на відстані 1 метра
RUZIKТи випадково не біндиш дрон в дводіапазонному режимі? А ще як варіант при використанні gemini/switch на одній частоті

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху