Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Happymodel ExpressLRS module ES900TX

Happymodel ExpressLRS module ES900TX 915mhz/868mhz

Не має прав доступу, щоб купити (41.00 $)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
782
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Happymodel ExpressLRS module ES900TX - Дальній модуль передачі на 915МГц з охолодженням для стабільної роботи

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Чому після приєднання цього модуля до мого Radiomaster TX12 MII у вкладці на пульті Setup -> External RF -> Baudrate 400k, трохи нижче, я бачу Status 100 Hz 1 Err ?

Вкладення

• photo_2026-02-11_21-50-35.jpg
    photo_2026-02-11_21-50-35.jpg
    110.9 КБ · Перегляди: 6
Чи можете підсказати як підключити цей модуль до приймача BAYCKRC 900MHz Nano RX. Вже другий день пробую прив'язати перепрошиваю його але все одно не біндиться. Скажіть можливі помилки

Чи можете підсказати як підключити цей модуль до приймача BAYCKRC 900MHz Nano RX. Вже другий день пробую прив'язати перепрошиваю його але все одно не біндиться. Скажіть можливі помилки
xuper228Неспівпадіння прошивок, спробуй прошити однаковими версіями. Також, може частоти не співпадають (FCC915).

Неспівпадіння прошивок, спробуй прошити однаковими версіями. Також, може частоти не співпадають (FCC915).
mrsparrow01Вже зробив. І так просто не співпали прошивки, хоч і обоє були прошиті на 915 мегагерц але виявилось що ще треба було на однакові версії прошити. Кінчилась історія тим що я не загермитизував приймач кембриком і при падінні обірвався дріт і спалив я приймач

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху