Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Happymodel x14 aio

blvckl1st

Активіст
Активний

Репутація:

22.11.25
68
35
18
🎮
radiomaster pocket
🥽
betafpv vr03
🛸
mobula 7
Вітаю, пілоти! У кого є mobula 8 v3 на платі x14 aio? Поділіться своїми враженнями. Моя x12 відійшла в інший світ і хотів би дізнатись, чи варто взяти саме цю аіо? Або порадьте ще гарні варіанти, щоб було 5 в 1 і під 2s.

Привіт!
Насправді варіантів не так багато але з більш менш нормального недорогого сигменту можна виділити AIO 5 in 1 під 2S, це від Happymodel та Jhemcu.
З власного досвіду радив би для 1-2S збірки використовувати Happymodel X12 AIO і ось чому:
- нормально працюють, рідко попадаються проблемні;
- легко знайти в продажу ціна цілком нормальна;
- вони краще ремонтуються, Mosfet простіше знайти для заміни, якщо перегорять так як вони є в продажу навіть у місцевих майстернях;
- плата та доріжки гарної якості, бувало в одному і тому самому місці змінювали Mosfet декілька разів, а це перегрів плати і все працювало, нічого не відвалювалося.

Jhemcu також доволі непогано роблять польотніки але їх краще обирати під 3-5 inch збіроки 3-6S. Не раз брав під 3 inch збірку, працюють без нарікань, за свою ціну ТОП.

Думаю взагалі, що стосується польотників то краще обирати популярні зарекомендовані варіанти, можливо не самої гарної якості але ремонтно пригодні. Частіше всього в 1-2S польотніках страждають Mosfet, з часом якийсь да крякне, як не крути але приємно знати що можна його знайти та замінити!

Привіт!
Насправді варіантів не так багато але з більш менш нормального недорогого сигменту можна виділити AIO 5 in 1 під 2S, це від Happymodel та Jhemcu.
З власного досвіду радив би для 1-2S збірки використовувати Happymodel X12 AIO і ось чому:
- нормально працюють, рідко попадаються проблемні;
- легко знайти в продажу ціна цілком нормальна;
- вони краще ремонтуються, Mosfet простіше знайти для заміни, якщо перегорять так як вони є в продажу навіть у місцевих майстернях;
- плата та доріжки гарної якості, бувало в одному і тому самому місці змінювали Mosfet декілька разів, а це перегрів плати і все працювало, нічого не відвалювалося.

Jhemcu також доволі непогано роблять польотніки але їх краще обирати під 3-5 inch збіроки 3-6S. Не раз брав під 3 inch збірку, працюють без нарікань, за свою ціну ТОП.

Думаю взагалі, що стосується польотників то краще обирати популярні зарекомендовані варіанти, можливо не самої гарної якості але ремонтно пригодні. Частіше всього в 1-2S польотніках страждають Mosfet, з часом якийсь да крякне, як не крути але приємно знати що можна його знайти та замінити!
AeneasНу, я все ж таки замовив собі x14. Ніби прикольна плата. Все працює і я задоволений. Прибрали мікро-юсб, що не може не радувати. Через гнучкий шлейф значно краще підключатись. Ну і вона потужніша. Тому, я думаю, продиве ще довго)

Переглянути попередні відповіді...
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
Ну, я все ж таки замовив собі x14. Ніби прикольна плата. Все працює і я задоволений. Прибрали мікро-юсб, що не може не радувати. Через гнучкий шлейф значно краще підключатись. Ну і вона потужніша. Тому, я думаю, продиве ще довго)
blvckl1stВпевнений, що буде довго працювати. Цікаво, які там Mosfet, схоже такі самі як в Х12.
Єдине в Х14 мені не подобається антена ELRS, той проводочок, і немає доріжок, щоб впаяти щось нормальне.
До речі чим вона потужніша? Ті ж 12А номінал.

Впевнений, що буде довго працювати. Цікаво, які там Mosfet, схоже такі самі як в Х12.
Єдине в Х14 мені не подобається антена ELRS, той проводочок, і немає доріжок, щоб впаяти щось нормальне.
До речі чим вона потужніша? Ті ж 12А номінал.
AeneasАнтена-це біль. Але у мене була така ж на х12. Тому що заводський «Куб» було відірвано. У новій з точкою пайки на самому краю плати можна щось мудрити з провідком, але треба таке тестити.
Потужніша вона по процу. В х12 ніби 100MHz, в новій-170( Нейромережі сказали, що фільтрацію потужнішу можна робити). По амперам ті ж 12 і пік в 15 на 3 сек.

Антена-це біль. Але у мене була така ж на х12. Тому що заводський «Куб» було відірвано. У новій з точкою пайки на самому краю плати можна щось мудрити з провідком, але треба таке тестити.
Потужніша вона по процу. В х12 ніби 100MHz, в новій-170( Нейромережі сказали, що фільтрацію потужнішу можна робити). По амперам ті ж 12 і пік в 15 на 3 сек.
blvckl1stЗрозумів!

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху