Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

HGLRC Draknight 2

HGLRC Draknight 2023

Не має прав доступу, щоб купити (115.00 $)

Akceptor

Експерт
Команда форуму

Репутація:

За підтримку ЗСУ! За підтримку Спілки!
28.07.24
483
597
93
🎮
Boxer Max, Jumper T-Pro v2
🥽
04x
🛸
всіляке
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
photo_2024-07-27_15-50-55.jpg
Не впевнений що це можна назвати фрістайловим дроном, скоріше щось середнє між ним і зубочисткою, бо всього 2", але штука дуже весела.
Коштує в районі 115 баксів на Алі + треба окремо 2S батарейки.
Комплектація:

але як воно літає словами не передати, реально відчуття потужного і водночас дуже керованого дрона

Зубочистки - це максимально легкі дрони, зазвичай рами із одного листа карбону, часто під непропорційно великі пропи (типу 3" на 1S).
Це не зубочистка, а стандартна конфігурація, просто зменшена.

І так, 2S 2" на аналогу - це дуже весело

Зубочистки - це максимально легкі дрони, зазвичай рами із одного листа карбону, часто під непропорційно великі пропи (типу 3" на 1S).
Це не зубочистка, а стандартна конфігурація, просто зменшена.

І так, 2S 2" на аналогу - це дуже весело
vproНу сам виробник пише у назві "toothpick" тому я вирішив що хай буде. Хто я такий, щоб сперечатися з HGLRC

А ти не міг би пофоткати налаштування підів і фільтрів? А то я пересадив електроніку з Метеора 85 на цю раму і покамість мені зовсім не подобається як він літає.

А ти не міг би пофоткати налаштування підів і фільтрів? А то я пересадив електроніку з Метеора 85 на цю раму і покамість мені зовсім не подобається як він літає.
KоляЦе ще сильно залежить від гіроскопа на АІО, і трошки залежить від моторів, пропів і технічного стану дрона, тому просто скопіювати теж може бути не найкращою ідеєю.

У мене Bassline чудово літав на дефолтних, цей теж мав би

Переглянути попередні відповіді...
Це ще сильно залежить від гіроскопа на АІО, і трошки залежить від моторів, пропів і технічного стану дрона, тому просто скопіювати теж може бути не найкращою ідеєю.

vproКолись мені може дійдуть руки зробити відео, як тюнити маленькі дрони без блекбоксу. Бо це насправді просто

Це ще сильно залежить від гіроскопа на АІО, і трошки залежить від моторів, пропів і технічного стану дрона, тому просто скопіювати теж може бути не найкращою ідеєю.

vproну це я розумію. Просто від цього можна відталкуватись і вже щось далі крутити своє. До самостійного налаштування підів і фільтрів пока не доріс(. Хоча передивився вже кучу відосіків но просто як в молоко.

Колись мені може дійдуть руки зробити відео, як тюнити маленькі дрони без блекбоксу. Бо це насправді просто
vproбулоб чудово шоб було відео за налаштування підів і фільтрів на вупах. А то вроді за них майже нічого немає.

Колись мені може дійдуть руки зробити відео, як тюнити маленькі дрони без блекбоксу. Бо це насправді просто
vproПане @vpro, хотів дізнатись, чи не дійшли у Вас руки до гайду по тюнам маленьких дронів без блекбоксу? А раптом ))) Дякую!!!

Доброї ночі всім, хто ще не спить. Сьогодні нарешті приїхав з Китаю мій дрон. Поки ще їде зарядний пристрій і батки, вирішив трохи налаштувати його. Все було добре поки не підключив окуляри. Показує сірий екран в режимі pit mode. Переключив на 25 мВт і відео з'явилось! Але через 2-3 секунди знову сірий екран ((( Якщо вимкнути і через 5-10 сек знову ввімкнути, то історія повторюється. Може хтось підкаже що робити в даному випадку? Я новачок в цій темі, та і далеченько від електроніки. На просторах інтернету знайшов схожу інформацію, але подібне трапляється після невдалих падінь і лікується заміною камери або vtx. Також цікаво навіщо 2й вихід (роз'єм) з камери? Може спробувати під'єднатися до нього?

Доброї ночі всім, хто ще не спить. Сьогодні нарешті приїхав з Китаю мій дрон. Поки ще їде зарядний пристрій і батки, вирішив трохи налаштувати його. Все було добре поки не підключив окуляри. Показує сірий екран в режимі pit mode. Переключив на 25 мВт і відео з'явилось! Але через 2-3 секунди знову сірий екран ((( Якщо вимкнути і через 5-10 сек знову ввімкнути, то історія повторюється. Може хтось підкаже що робити в даному випадку? Я новачок в цій темі, та і далеченько від електроніки. На просторах інтернету знайшов схожу інформацію, але подібне трапляється після невдалих падінь і лікується заміною камери або vtx. Також цікаво навіщо 2й вихід (роз'єм) з камери? Може спробувати під'єднатися до нього?
Мaxim LiКоли ця сторінка з'явилась, я цього ще не знав, але схоже, що в комюніті нема жодних заперечень того, що електроніка від HGLRC - сміття.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Коли ця сторінка з'явилась, я цього ще не знав, але схоже, що в комюніті нема жодних заперечень того, що електроніка від HGLRC - сміття.
vproЦе не дуже хороша новина для мене (((

Також помітив, якщо дрон тільки підключив, то в режимі pit mode відео працює. А при переключені на деякий час хоча б на 25мВт, в режимі pite mode теж сірий екран поки вентилятор не охолодить. До речі, наекранне меню працює.

Зняти відео і повернути продавцю. Заводський брак трапляється у всіх

Переглянути попередні відповіді...
Головне записати гарно відео. Можуть повернути не всі гроші, але на новий польотник наприклад
AkceptorЦе хороший варіант, бо маючи гроші на новий X12, наприклад, можна зробити цей дрон сильно надійнішим.

Ось що випадково помітив, в мене на ноуті 2 роз'єму USB поруч. В один вмикаю вентилятор, в інший - дрон. Так ось чомусь без вентилятора VTX працює!!! Не знаю чому, але сьогодні прийдуть батки, тоді вже і перевірю.

Ось що випадково помітив, в мене на ноуті 2 роз'єму USB поруч. В один вмикаю вентилятор, в інший - дрон. Так ось чомусь без вентилятора VTX працює!!! Не знаю чому, але сьогодні прийдуть батки, тоді вже і перевірю.
Мaxim LiЗвичайні USB дають максимум 2.5Вт. Напевно можливо, що на ноуті це поділили на 2 сусідні роз'єми і з вентилятором на VTX не стає.

Звичайні USB дають максимум 2.5Вт. Напевно можливо, що на ноуті це поділили на 2 сусідні роз'єми і з вентилятором на VTX не стає.
vproТеж на це сподіваюсь, що не вистачає потужності. Ввечері перевірю вже на акумах. Правда ще зарядний пристрій десь блукає з Китаю

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху