Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Гріється батка при польоті

Alexinion

Новачок
Учасник

Репутація:

30.08.24
2
1
3
🎮
TX 12
🥽
sky04o
🛸
5", Meteor85
Придбав пташку 5" юзану з двома батками один з котрих був вздутий, тільки потім помітив сколотий корпус смд компонента на ESC але літає вона нормально (Стек - SpeedyBee F405 V3), лише гріється батка при польотах, чи можуть ці фактори пов'язанні між собою? Адже при заряджанні батки вона холодна. У налаштування не ліз, не хочу нічого там накрутити неправильного бо не розуміюся ще на цьому.

Вкладення

• photo_2024-09-01_15-46-34.jpg
    photo_2024-09-01_15-46-34.jpg
    85.6 КБ · Перегляди: 24
І що, воно навіть літає з такими пошкодженнями? Отой "сколотий" компонент то силовий ключ. І це дуже погано. Перевіряйте всі двигуни через БФ по черзі на максимальні оберти та струм споживання. Якщо та сторона де луснув ключ не розкручується, або споживає овердофіга - ESC у ремонт, або під заміну.

І що, воно навіть літає з такими пошкодженнями? Отой "сколотий" компонент то силовий ключ. І це дуже погано. Перевіряйте всі двигуни через БФ по черзі на максимальні оберти та струм споживання. Якщо та сторона де луснув ключ не розкручується, або споживає овердофіга - ESC у ремонт, або під заміну.
NickiДуже вдячний за відповідь. Так, воно літає без нарікань, окрім температури батки

Дуже вдячний за відповідь. Так, воно літає без нарікань, окрім температури батки
AlexinionБез нарікань воно може літати бо сучасні "мозги" здатні заставити літати те, що в принципі літати не повинно. Перевірте те що я вище писав, батка може сильно грітись або якщо струм споживання дуже високий, або якщо їй гаплик. Перевірте на іншій 100% робочій батці. Не треба чекати поки квад або батка випустить "чарівний дим" на якому працює вся електроніка, потім ремонт стане дорожче.

батка гріється і гратиметься так як струм споживання високий, набагато вище ніж ви заряджаєте -).
якби були проблеми при старті або тяга прокидалася б, це видно. Подивіться лог там буде видно виходить чи дрон на сет поінт, або по якомусь мотору просідає.
здуті батки в брухт відразу.

Якщо сколотий smd, а я припускаю, що це ключ ESC, то літати теоретично він буде, але це відразу буде помітно по тязі, та інколи можуть вірдізнятись обороти на холостому в відповідного двигуна, або нестабільний старт.
Він так може ще політати певний час, поки ви не зробите йому стрес тест.
Батка гріється від великої струмовіддачі, я припускаю там 6s, навіть 1s батки гріються при динамічному польоті.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
96
Назад
Зверху