Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Jumper t-pro v2 - не вмикається

• Автор теми Автор теми Misir
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 0
  • Перегляди Перегляди 50
  • Теги Теги
    jumper jumper t-pro v2

Misir

Новачок
Учасник

Репутація:

31.01.26
2
0
1
🎮
jumper t-lite v2
🛸
air65
Купив апаратуру Jumper t-pro v2, нормально працював, але неправильно відображались стіки, на "костилях" все виправив, але звісно в симуляторах все одно некоректно працювали, вирішив оновити прошивку та тут моя неуважність та некомпетентність зіграла свою роль. Після того як мені здавалось я оновив прошивку стіки все одно працювали некоретно, вирішив вимкнути та продовжити наступним днем, під час вимкнення помітив що не звичайним чином блимали верхні 6 діодів, повинні були по черзі один за одним гаснути а в той раз усі разом блимали. Я не придав цьому уваги, наступним днем почав пробувати запускати, апаратура не подала симптомів життя, вирішив що акуми сіли, поставив на зарядку після 2 годин зарядки повторив спроби та нічого не змінилось. Почав штурмувати ШІ, та дізнався що апаратура жива з затисканням кнопки boot пк озпізнає що пристрій під'єднано, а в диспетчері пристоїв не з'являється, та через edgetx buddy(при підключнні знаходить що stm32 bootloader - підключенно) не прошивається esc configurator також не знаходить. Вже перепробував усі можливі методи, але нічого не допомагає, допоможіть будь ласка.

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
13
Перегляди
756
Назад
Зверху