Купив апаратуру Jumper t-pro v2, нормально працював, але неправильно відображались стіки, на "костилях" все виправив, але звісно в симуляторах все одно некоректно працювали, вирішив оновити прошивку та тут моя неуважність та некомпетентність зіграла свою роль. Після того як мені здавалось я оновив прошивку стіки все одно працювали некоретно, вирішив вимкнути та продовжити наступним днем, під час вимкнення помітив що не звичайним чином блимали верхні 6 діодів, повинні були по черзі один за одним гаснути а в той раз усі разом блимали. Я не придав цьому уваги, наступним днем почав пробувати запускати, апаратура не подала симптомів життя, вирішив що акуми сіли, поставив на зарядку після 2 годин зарядки повторив спроби та нічого не змінилось. Почав штурмувати ШІ, та дізнався що апаратура жива з затисканням кнопки boot пк озпізнає що пристрій під'єднано, а в диспетчері пристоїв не з'являється, та через edgetx buddy(при підключнні знаходить що stm32 bootloader - підключенно) не прошивається esc configurator також не знаходить. Вже перепробував усі можливі методи, але нічого не допомагає, допоможіть будь ласка.