Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Камера з автомобільного відеореєстратора

Hindinusa

Ентузіаст
Активний

Репутація:

27.01.25
140
61
28
🎮
Tango II, Radiomaster Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
Meteor75, DJI Phantome 3
Вітаю, колеги.
Знайшов у запасах камеру заднього огляду з відеореєстратора Aspiring.
Формально має бути аналоговою, має 5-піновий роз'єм підключення.
Думаю поставити у якості панорамної для огляду землі на свою 10-ку.
Хтось має досвід, особливо із переключенням між камерами у польоті.
Формально 405v3 наче підтримує дві камери, проте чи підтримує він динамічне перемикання між ними.

Спочатку перевірте, чи працює, а тоді треба буде купити плату перемикання. У Speedybee такого нема з коробки, але цих плат зараз багато є і вони дешеві.

Плана саджається на канал керування і просто переключає камери на відеовході стека?
Бо на свому польотнику угледів пін із маркуванням Cam2.
UPD щось типа такого? посилання

Плана саджається на канал керування і просто переключає камери на відеовході стека?
Бо на свому польотнику угледів пін із маркуванням Cam2.
UPD щось типа такого? посилання
HindinusaТак, саме таке.

У speedybee F405V3 нема такого. Може у вас підробка, до якої додали?

Так, корекція - стек f4v3, тобто може і не чисто 405 серія. Пін cam2 присутній.

Вкладення

• 20250819_185008.jpg
    20250819_185008.jpg
    563.7 КБ · Перегляди: 9
Так, корекція - стек f4v3, тобто може і не чисто 405 серія. Пін cam2 присутній.
HindinusaА, ок, у вас якийсь інший стек. Просто в Україні Speedybee настільки популярні, що коли кажуть F405V3, то я думаю, що це вони.
Тоді може і працює без додаткової плати.
Швидше за все, що це PinIO, можете перевірити, чи є налаштовано. Або знайти інструкцію до польотника.

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
А, ок, у вас якийсь інший стек. Просто в Україні Speedybee настільки популярні, що коли кажуть F405V3, то я думаю, що це вони.
Швидше за все, що це PinIO, можете перевірити, чи є налаштовано. Або знайти інструкцію до польотника.
vproВ стандартних прошивках нема виходів з назвою PinIO...це сконіш не вивод так називаєця а функція, яка програмуєця на любий,вільний вивід в командній строкі при необхідності...,це не цифровий сигнал виводиця а аналоговий , вмикає або 0вольт або+5вольт(+3.3вольт),для вмикання додаткового зовнішнього обладнаня.

А, ок, у вас якийсь інший стек. Просто в Україні Speedybee настільки популярні, що коли кажуть F405V3, то я думаю, що це вони.
vpro

А хіба так тяжко підключити політний контролер до програми і подивитись Target: і зрозуміти якого бренда політник, і тоді вже легко знайти інфу....по підключеню, в мне наприклад є FOXEER F405 V2 і там теж є такі контакти під дві камери, зовнішня плата комутації камер не потрібна...У Вас можливо теж FOXEER, але вже 3 серія,зовні вони трохи похожі...

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху