- 28.07.24
- 914
- 782
- 93
- 🎮
- Boxer
- 🥽
- Cobra SD
- 🛸
- 75/Air65/7"
Друзі почав розбиратися з рейтами і їх налаштуванням на Meteor 75 Pro і виникла ідея. Чому б не створити тему, де б володарі цього вупчика могли ділитися між собою своїми налаштуваннями, а також пояснювати один одному чому саме такі рейти були обрані.
Як завершу налаштування, я доповню цю тему.
А до тих пір щоб не було скучно викладу свої сьогоднішні експеременти з налаштуваннь для приміщення.
Підбираю свої особисті налаштування і потроху починаю кайфувати:
Задачу яку я поставив перед собою це зробити вупчика більш живішим та більш вітзивчивим та контрольованим. На цих налаштуваннях я акцентую увагу на збільшенні чутливості YAW. Зараз знаходжусь на етапі поступового підняття контрасту в керуванні і таке відчуття, що я вже майже у цілі!
Це експерементальні рейти то ж влаштовуйте їх на свій страх і ризик.
І доречі, дуже цікаво на яких ви рейтах літаєте в приміщенні?! Викладйте давайте вчитися один у одного!
Як завершу налаштування, я доповню цю тему.
А до тих пір щоб не було скучно викладу свої сьогоднішні експеременти з налаштуваннь для приміщення.
Підбираю свої особисті налаштування і потроху починаю кайфувати:
Задачу яку я поставив перед собою це зробити вупчика більш живішим та більш вітзивчивим та контрольованим. На цих налаштуваннях я акцентую увагу на збільшенні чутливості YAW. Зараз знаходжусь на етапі поступового підняття контрасту в керуванні і таке відчуття, що я вже майже у цілі!
Це експерементальні рейти то ж влаштовуйте їх на свій страх і ризик.
І доречі, дуже цікаво на яких ви рейтах літаєте в приміщенні?! Викладйте давайте вчитися один у одного!