- 13.02.25
- 5
- 1
- 3
- 🎮
- FPNYLB8:5z67vmL
Хто літає на FPV в дома, яка довжина стіка міліметрах від основи Gimbal і сила натягу початкового зміщення в грамах при конкретній довжині?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Нічого не зрозумів, але дуже цікаво![]()
Наприклад довжина стіка від зовнішньої основи 16 мм, і якщо заміряти натяг початкового зміщення в гр. буде 10гр., то при одинакових умовах якщо збільшити довжину стіка в два рази, тобто 32 мм., то по закону через збільшення важеля сила початкового зміщення буде 5 гр., закон фізики, тому і цікаво в кого які показники при певній довжині стіка, яка буде сила початково зміщення, як це можна заміряти в домашніх умовах якщо є кухонна маленька вага, прикласти то неї стік, і подивитись яка вага коли він почав відхилятись, а дальше буде впливати мякість чи жосткість пружини.
Багато кому подобається збирати, ремонтувати до ідеалу тюнити дрони чи ще чимось стороннім займатися, і це ок, головне задоволення. Але якщо у вас раптом ціль - краще літати, а не побавитися із циферками, то вам варто літати замість цього.
це майже те саме що взяти 10 дюймовий дрон і літати ним в дома, коли для такого треба брати 2,5 дюйма
це майже те саме що взяти 10 дюймовий дрон і літати ним в дома, коли для такого треба брати 2,5 дюйма
Запитаю ще раз, бо мені цікаво. Вам справді хтось сказав, що вдома вийде літати на 2.5" дроні?
У всіх різна. І жодна з них не гарантує вам полегшення польотів вдома, це просто справді важко.
Рецепт для них - це легкий 65мм (хоча б менше 19г без батарейки) із моторами із високим кв (+-30тис) і багато практики.
я вірю але занадто малий натяг буде ускладнювати контроль, але при швидкостях добре буде реагувати і навпаки, сильніший натяг краще контролює дрон при малому просторі, але ускладнює літати з маневрами на швидкостях, тому є певні межі не за слабий натяг і не за сильний
Зовсім новачкам справді трошки краще сильніший натяг, бо люди часто додають зайвий roll чи yaw, не усвідомлюючи цього.
А мінус того, що важко плавно проходити через центр і це негарно виглядає на відео неважливий для тих, чиє відео поки ніхто не захоче дивитися.
Але вплив різного натягу на навчання точно не настільки великий, як у десятків і сотень годин практики на стіках, магічного рішення не існує.
я ж не кажу що якщо виставити так чи інакше будеш як профі, я про те що досліджую який натяг є, просто цікаво, зібрати статистику, чи можна щось попередньо виставити як початкові середні значення, особливо коли початківець понакручував натяги не розуміючи, і починає вчитись на не відповідних режимах, якось так.
Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар
Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар