Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Хтось перевіряв затримку пари квест3- SKYDROID 5.8Ghz 150CH FPV Receiver UVC 5.8G Dual Receive?

emptysource

Редактор
Модератор

Репутація:

23.07.25
135
58
28
🎮
radiomaster tx12
🥽
eachine 800dm / meta quest3(OpenIPC)
🛸
2" 2/4s також 5" 4-6s
Хтось перевіряв затримку пари квест3- SKYDROID 5.8Ghz 150CH FPV Receiver UVC 5.8G Dual Receive?
Огляди на ютубі я чекав, комменти чекав, але умови ніхто не писав, при яких вони отримували по ~100 мс затримки
стикався із коментарями, що на новіших моделях телефонів(а я зазначу, що коменти і огляди задіювали моделі телефонів приблизно 2017 р.) затримка менша.
Можливо у когось є досвід, поділіться

PS прикріпив зображення пристрою(є подібний пристрій від eachine)
PSS можливо є досвід пари цього приймача та якогось флагманського телефону не нижче 2024р.

Вкладення

• 1755017324461.png
    1755017324461.png
    33.3 КБ · Перегляди: 4
  • Останнє редагування:
Останнє редагування:
А чим має обумовлюватись затримка саме через телефон? Він же лише виводить зображення яке отримує по USB.

На мою думку, якщо і є видима проблема, то вона в АЦП самого приймача.

Володію такою фігнею на одну антену. Як інструмент для перевірки/налаштувань купи дронів - гарна штука (до ПК як веб-камера). Для польотів - ненадійна кака.

А чим має обумовлюватись затримка саме через телефон? Він же лише виводить зображення яке отримує по USB.

На мою думку, якщо і є видима проблема, то вона в АЦП самого приймача.

Володію такою фігнею на одну антену. Як інструмент для перевірки/налаштувань купи дронів - гарна штука (до ПК як веб-камера). Для польотів - ненадійна кака.
LolXDДли воводу має значення норм проц. в старих телефонах до "норм проца" далеко)
Ваш на 1 антену до якого телефона підключали?

Теж таку приблуду використовую, суто тільки для перевірки vtx.
Для реальних польотів - не годиться. Весь прикол аналогу - швидкість.
А тут вона губиться на конвертуванні в цифру usb-cap чіпа та затримкою самого телефону.

Теж таку приблуду використовую, суто тільки для перевірки vtx.
Для реальних польотів - не годиться. Весь прикол аналогу - швидкість.
А тут вона губиться на конвертуванні в цифру usb-cap чіпа та затримкою самого телефону.
skljarikТипу немає різниці, дорога така приблуда, із двома там антенаи, все інше. все одно буде лажа?

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Вітаю! Вже майже рік літаю на цих зв'язках:
1. Meta Quest 3 + Skydroid
2. Skydroid + дуже старенький телефон Xiaomi + VR гарнітура для смартфонів з алі (коштує біля 10-13$)

Затримка мінімальна є, але для мене вона взагалі не відчутна. Літаю переважно спокійно без фрістайлу та навалювання по різним шпаринам на швидкості. Літаю як вдома між кімнатами, так і на подвір'ї приватного будинку серед дерев та кущів. Жодного разу якогось дискомфорту або крашів саме через затримку відео за весь цей час не спостерігав.

P.S.: на повноцінних FPV окулярах під аналог ще не літав, тому порівнювати немає з чим. Після війни хочу переходити на цифру, тому немає бажання зараз витрачати кошти на аналогові окуляри чи шолом маючи повністю робочий сетап який мене наразі влаштовує по всім параметрам)

На мою думку, тут більше залжить від стилю польоту та швидкості на якій ви літаєте. Я літаю на вупах - Mobula 7 та 8. З них як на мене не вичавити стільки швидкості, щоб затримка Skydroid якось впливала на відчуття комфорту під час польоту.

Вже сто разів читав, що на Skydroid OTG літати не можливо, але на ютубі є купа відео де люди на них літають і я сам якось вже скоро рік як в їх числі, тож ділюся не якимись припущеннями, а саме власним практичним досвідом)

IMG_5504.jpg IMG_5505.jpg IMG_5507.jpg

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху