Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Kill House - школа FPV від Третьої Штурмової

Kill House - школа FPV від Третьої Штурмової 2024

Не має прав доступу, щоб купити (8 000.00 ₴)

Magshifter

Адміністратор
Команда форуму

Репутація:

28.07.24
914
784
93
🎮
Boxer
🥽
Cobra SD
🛸
75/Air65/7"
Magshifter створив новий ресурс:
Kill House - школа FPV від Третьої Штурмової - Освітня школа FPV-дронів «Kill House» для цивільних і військових в Києві та Одесі

Нижче ви можете поставити своє запитання, поділитися своїм досвідом, цікавими лайфхами та рішеннями для додавання в "Корисні матеріали" та допомогти у вирішенні запитаннь від користувачів.

Будь ласка, будьте ввічливими та небайдужими!

Вітаю !
Які вікові категорії в пріорітеті?

пріоретет до 27... тупа ститика, чи можна 40 навчити фпв? так легко ... чи можна 40 який не тренував м'язову ракцію, візуальну адаптацію, толерантність до різниці в картинці 2 очі?
на задачі де буде не 2-5 хвилин, а годин 13 роботи (мин) просто здуються, діди ... хоча сам такий -)))))), а 3 тижні в такому темпі? тоді нахер не потрібні.якщо ви думаєте що фпв це просто стіки і дрон так ось хрін...

пріоретет до 27... тупа ститика, чи можна 40 навчити фпв? так легко ... чи можна 40 який не тренував м'язову ракцію, візуальну адаптацію, толерантність до різниці в картинці 2 очі?
на задачі де буде не 2-5 хвилин, а годин 13 роботи (мин) просто здуються, діди ... хоча сам такий -)))))), а 3 тижні в такому темпі? тоді нахер не потрібні.якщо ви думаєте що фпв це просто стіки і дрон так ось хрін...
artЯ, виявляється, шалений дід :)

Та буває що в 52 дідусі 20 раз підтягнутися можуть , що не кожен і в 25 зможе )) так що все відносно .
Valerioваша не правда, це тупо фізіологія, з зростом без постійної стимуляції швидкість м'язової реакції падає. просто медичний факт.

так є винятки, не сперечаюся, але не просто так. а з постійною практикою.
та якщо дід у кіберспорті, авто спорті ітд.. ок можливо тривала концентрація на завданні.. але на жаль падає.

Мені 53, 20 років в авіасимуляторах, зараз фпв. Якби можна було, то я б тільки тим і займався, що літав би цілими днями))) Але та битовуха на війні кого хоч скосить.

Мені 53, 20 років в авіасимуляторах, зараз фпв. Якби можна було, то я б тільки тим і займався, що літав би цілими днями))) Але та битовуха на війні кого хоч скосить.
Pirvolajnenя не сказав, що це вам не буде подобається,
особисто ви самі не можете оцінювати себе.
як простий тест, пролетіть крізь посадку, з виведеним на осд потоком даних.
а потім скажіть, яке було пікове споживання, яке навантаження, який двигун явно не допрацьовує і тягне всі інші. І все це з толерантністю до шумів –).
на жаль полетівки, в ил2 або фалконі, не здатні вам дати втрату швидкості реакції, і концентрації.
Раз стільки часу в симуляторах думаю не раз зустрічалися в догфайтах.
але на жаль біохімію не обдурити -) і що в 50 років ви здатні 20 годин, відпрацювати навіть зі зміною на штурмана, не повірю вибачте, як і ваші очі -)

Переглянути попередні відповіді...
я не сказав, що це вам не буде подобається,
а потім скажіть, яке було пікове споживання, яке навантаження, який двигун явно не допрацьовує і тягне всі інші. І все це з толерантністю до шумів –).
на жаль полетівки, в ил2 або фалконі, не здатні вам дати втрату швидкості реакції, і концентрації.
але на жаль біохімію не обдурити -) і що в 50 років ви здатні 20 годин, відпрацювати навіть зі зміною на штурмана, не повірю вибачте, як і ваші очі -)
artНу що ж . Будемо бавити внуків ..
Це також потрібно )

Ну що ж . Будемо бавити внуків ..
Це також потрібно )
Valerioне сперечаюся дуже важливо -), але я збираюся на нічні вильоти -)
хоча спати хочу -))), а кава на бадьорить просто серце частіше стукає -)

я не сказав, що це вам не буде подобається,
art"а потім скажіть, яке було пікове споживання, яке навантаження, який двигун явно не допрацьовує і тягне всі інші. І все це з толерантністю до шумів –)." - це зовсім нескладно, навіщо тоді виводиться інформація на OSD.
На мою думку, вміння добре літати - це як музикальний слух - або він є, або його немає, і скількі року особі - другоряднє питання. Ну і досвід. Мені 51, я займався RC хоббі ще до війни, думаю, що літаю краще за будь якого пілота новачка з вашої школи. За фізичну кондіцію - ну то да, не можу не погодитись, хоча і молодь є різна - хтось не може навіть 3 км пробігти

Бог за Вас !! А ми підтримаємо чим зможемо і Молитва також за Вас !
Дякуємо що Ви є !!

Проходив навчання у Kill House.
Скажу так... При моїх 40 та геть 0% знань та практики навіть у симуляторах - пояснили, показали, навчили. Так, було важко(через брак досвіду), але навчання пройшов - залік здав.
Хлопці реально млодці.🤘

Пройшов навчання ,все сподобалось залік здав на 2 день , бо на час навчання вже мав ~600 годин нальоту симуляторів та вупах, але раджу перед навчанням хоча б 20-40 годин провести в симулятурі щоб зекономити час навчання на реальні польоти, бо найцікавіше починается на трасі))) а це траса

Пройшов навчання ,все сподобалось залік здав на 2 день , бо на час навчання вже мав ~600 годин нальоту симуляторів та вупах, але раджу перед навчанням хоча б 20-40 годин провести в симулятурі щоб зекономити час навчання на реальні польоти, бо найцікавіше починается на трасі))) а це траса
scary83
Мої вітання! На якому дрончику літаєш по локації?

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Назад
Зверху