Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Компоненти для Агро дрона?

• Автор теми Автор теми sampl
  • Дата створення Дата створення
  • Last post Остання активність Остання активність:
  • Відповідей Відповідей 7
  • Перегляди Перегляди 444

sampl

Новачок
Учасник

Репутація:

24.02.25
2
2
3
  • Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Добрий день усім, я новенький у цій темі)
Є питання, є свої поля, і з'явилася ідея зібрати свій приметивній агро дрон, паяти вмію, в ардуїно розбираюся, в темі фпв дронів приблизно, так що :)
Таке питання на скільки я зрозумів, мені потрібен контролер польоту з підтримкою Inav (можу помилятися) підкажіть якийсь контролер польоту, і контролери моторів взяти.
Рама 20 раму знайшов :)

• Останнє редагування:
Останнє редагування:
Доброго дня. Дуже чутливе питання. Нажаль з подібними габаритами ще не зіштовхувався і дати робочу пораду не можу, але я з цікавістю доєднуюсь до цього питання :)

iNav потягне звичайна спідібішка, тому про контролер польоту можна не хвилюватися. Я не дуже в курсі як працюють агродрони в деталях, думаю там більш доцільно дивитися у бік ArduPilot (і все одно спідібішка підійде) щоб, наприколад, літати над рядами на автопілоті і кропити колорадського жука.

Стосовно контролерів моторів, то дивіться з точки зору того скільки буде важити споряджений дрон (включно з труткою для колорадського жука), звідти вже підбирайте гвинтомоторну групу і дивіться скільки йому треба буде струму. А далі шукайте регулі під такі струми. Там треба буде окремі ESC брати по типу таких https://s.click.aliexpress.com/e/_oC9HUbu - не одною платою. У єДрона є відео про 13 то для референсу можна використати.

Для початку треба зрозуміти, яку функцію буде виконувати цей дрон. Якщо імітацію agricultural, то беріть F7 і городіть на ньому якийсь iNAV, як це вже написали вище. Якщо ж потрібен мапінг, прив'язка до RTK, керування кількістю внесення речовин на площу і все таке інше, притаманне різним Agras та XAG, то раджу звернути увагу на VK V9, K3-A, чи щось типу того

Ох!) Дай Боже наснаги Вам на цьому шляху!)
Взагалі перед тим як створювати, дрон варто було б визначитись з його призначенням, та застосуванням, від того вже йти яка вам треба камера, гвинто моторна группа та ін.

Ох!) Дай Боже наснаги Вам на цьому шляху!)
Взагалі перед тим як створювати, дрон варто було б визначитись з його призначенням, та застосуванням, від того вже йти яка вам треба камера, гвинто моторна группа та ін.
ApcКамеру там можна найдешевшу ставити, вона майже нікої ролі не відіграє. Але потрібні датчики перешкод спереду та ззаду, датчик землі, RTK, бінокулярна камера, спрей нозли, помпа, та мозок, котрий буде обслуговувати це все, керувати внесенням речовин згідно заданих параметрах, в автоматичному режимі льотати по заряння складеним мапінгам і купу всього іншого. Багато людей просто не розуміють тих вимог, які ставляться перед агродронами і який функціонал у них є, тому й вважають, що можна взяти класичний польотник типу F7 і на його базі зібрати агродрон

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Відповідей
1
Перегляди
109
Назад
Зверху