Встановити додаток
Як встановити додаток на iOS

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.

Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.

Корпус модуля TX micro 3D модель

Benderitto

Активіст
Активний

Репутація:

20.02.25
57
59
18
🎮
TX16S
🥽
DJI Goggles V2
🛸
Pink Pony
Я тут ретрік клепаю і не зміг знайти притомні 3д моделі корпусу TX модуля для пульта. Довелось моделити руками. Викладу тут, може зекономлю комусь час та нерви)
Модель в форматі .f3d, тому можете спокійно вкидати її в фюжин і доопрацьовувати без танців з бубном і перегонів з меш в тверде тіло, як це зазвичай відбувається з .stl, який я теж додам і який одразу можна згодовувати слайсеру.
tx_module_screensht.png
Для Radiomaster TX16S підходить ідеально.
Лінки на Google Drive:
tx_module.f3d
tx_module.stl

Дякую, Benderitto, за корпус! Якраз почав шукати модель і через секунду вже маю! Величезна подяка за працю!

розібрав оригінальний TX а там ще є кілька гільз під шурупи, а саме 4шт яких не вистачає на даній моделі...

Вкладення

• photo_2026-01-02_20-17-19.jpg
    photo_2026-01-02_20-17-19.jpg
    188 КБ · Перегляди: 5
розібрав оригінальний TX а там ще є кілька гільз під шурупи, а саме 4шт яких не вистачає на даній моделі...
PhantaЦе може бути новіша/старіша ревізія, або ж взагалі клон. Тут нічого дивного. Я ж додав модель не тільки в stl фотматі, а й в f3d, аби будь хто без танців з бубном, міг відкрити в fusion360 і зробити будь які правки. Тому - вперед! Судитись по ліцензійним правам, з вами ніхто не збирається :LOL:

Створіть обліковий запис або увійдіть, щоб залишити коментар

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Створіть обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Увійти

Вже маєте обліковий запис? Увійдіть тут.

Схожі теми

Назад
Зверху